Du kan kan streame og surfe 24/7 hos Monsternett uten datakvoter.

Ingen datakvoter hos Monsternett

Kundene ler, når Heidi forteller dem at de kan streame og surfe 24/7 bare de får seg litt hvile.

– Spørsmålene vi ofte får dreier seg ofte om datakvoter, og hvor store datapakkene våre er. Da er det alltid hyggelig å kunne fortelle at Monsternett ikke har noen begrensninger på hvor mye man kan laste ned, sier Heidi Svanberg.

– Jeg pleier da å si «du kan streame 24/7, men pass på å få deg litt søvn en gang imellom», sier hun med et smil.

Med bredbånd fra Monsternett får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter.

Mange har valgt å benytte mobilt bredbånd mens de er på hytta , men kapasiteten på bredbåndet kan gå kraftig ned på sommeren. Årsaken til at det er slik, er at teleoperatørene ikke tar høyde for at mange mennesker skal bruke 4G-nettet samtidig i området. Dermed må flere dele på linjene og hastigheten går ned.

– Når Monsternett bygger ut sørger vi for at det er nok kapasitet til normal bruk hele året. Dermed tar vi også høyde for slike "topper" som på sommeren i et hytteområde. Hos oss vil du derfor ikke oppleve at nettet står stille selv når mange bruker nettet samtidig.

– Med familien på en hytte over lengre tid går datapakkene ofte tomme, og det er kostbart å få på plass nye datapakker, sier Heidi.

Artikkelen fortsetter under bildet


Heidi Svanberg treffer mange spørrelystne kunder i løpet av dagen, og er glad for å kunne fortelle at datakvoter ikke er noe Monsternett praktiserer.

Populære abonnement

Monsternett leverer bredbånd til Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler, samt tilstøtende områder. Pågangen av kunder fra bedrifts-, privat- og hyttemarkedet har vært økende år for år.

I fjor doblet Monsternett hastigheten på abonnementene, men prisen økte ikke.

Det er «Bredbånd Privat Standard» med 20 Mbit hastighet inn og 5Mbit opp, og hytteabonnementet «Bredbånd Hytte Standard» , som er mest populære hos kundene i det private markedet.

– Vi er veldig fornøyde med løsningen. Jeg bruker det ofte til å jobbe på, og det fungerer f.eks. veldig godt med Citrix oppkoblet mot jobben. Med fire barn (halvvoksne og voksne) som kommer på besøk samtidig med samboere og kjærester, så kan det bli mange samtidige brukere med mange "dingser", sier Knut Næss på Hvaler.

– Jeg bruker bredbåndet mye på hytta. En annen ting som er fint, er at når jeg er hjemme så kan jeg koble meg til værstasjonen på hytta og følge med på værdata. Det er artig. Vi er veldig godt fornøyd og kan absolutt anbefale Monsternett, forteller Knut Larsson - også han på Hvaler.

Her bestiller du bredbånd fra Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


Lurt å være tidlig ute med bestilling før sommersesongen starter, om du skal ha raskt og stabilt bredbånd fra Monsternett på hytta i år.

Når montøren er ferdig er du på nettet

Montering er inkludert fra Monsternetts side, og blir utført av profesjonell installatør.

Har du tilnærmet fri sikt mellom ditt hus eller hytte og til en av Monsternetts mange sendermaster, vil du kun ha behov for en liten antenne på hus- eller hytteveggen din, for å få full pakke med bredbånd levert trådløst.

– Montøren hjelper deg på nett med alle "dingsene" dine. Når han reiser, er du på lufta. Nettet er raskt og stabilt. Du får dessuten en 30-dagers «100 prosent fornøyd-garanti».

– Det betyr at dersom du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100 prosent fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon, sier Heidi.

Bestill Monsternett her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute