(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P3DXP2'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

AvtaleGiro er bra for deg og bra for Monsternett

Mange kunder etterlyser AvtaleGiro eller eFaktura hos Monsternett. Det er bra, men det er i din bank du skal bestille disse to banktjenestene.

– Har dere AvtaleGiro, eFaktura eller faktura på epost?, er det mange kunder som spør Monsternetts kundeservice.

– Ja, vi støtter både eFaktura og AvtaleGiro. Men det er altså hos banken din du skal legge inn et ønske om eFaktura eller AvtaleGiro, sier Helene Sortland Myklebust hos Monsternett.

AvtaleGiro er en norsk betalingstjeneste for direkte belastning av betalers konto.

Kontobelastningen skjer med grunnlag i regningen du får fra Monsternett, som du på forhånd har bedt din bank om å godkjenne eFaktura og AvtaleGiro fra.

Slik godkjenning er vanlig å gjøre enten via innlevert elektronisk skjema eller andre ganger via et papirskjema til banken.

– Dette er en veldig vanlig og enkel prosess, og det fine med AvtaleGiro er at da slipper du å huske på å få betalt regningene dine, for det går automatisk etter at du har satt opp en slik avtale med banken din, sier Helene og legger til:

– For oss i Monsternett er det også en fin ordning med AvtaleGiro, for da slipper vi å purre og du slipper eventuelt å få et purregebyr.

I likhet med veldig mye i samfunnet, som er digitalisert og har overtatt for papir sendt i posten, vil også stadig flere av Monsternetts kunder slippe å motta regninger i posten. Disse setter derfor pris på muligheten det ligger i å få AvtaleGiro.

– Fortsatt er det noen som ønsker eller trenger fakturaen på papir i posten, og da tilkommer det et fakturagebyr, sier Helene.

Artikkelen fortsetter under bildet

Lettvint og enkelt med AvtaleGiro og eFaktura

AvtaleGiro og eFaktura er de enkleste måtene å betale regningene dine på.

Du får kontroll på at faste regninger blir betalt i tide, og du slipper å fylle ut kontonummer og KID-nummer.

– Med AvtaleGiro slipper du å tenke på de faste regningene som telefon, strøm, offentlige avgifter, husleie eller regninger fra oss i Monsternett. Banken ordner betalingen for deg.

– Regningene blir betalt til rett tid, uten at du mister kontrollen over din konto, forteller Helene.

Du kan endre eller stoppe en innbetaling om du sier opp et abonnement, og det er også en del personer som ønsker å endre fast trekkdato etter hvordan lønn eller pensjon kommer på konto.

AvtaleGiro er den enkleste og mest problemfrie måten å betale regninger på. Du slipper å huske på forfallsdatoer. Det eneste du behøver å passe på, er at det er penger på kontoen.

eFaktura er en ferdig utfylt faktura som blir sendt til nettbanken, og som det er "litt mer jobb med" for deg som bankkunde.

Når fakturaen sendes ut, vil denne dukke opp som et krav i Betalinger under eFaktura. Etter det må du godkjenne beløp og dato for betaling.

eFaktura følger personnummer, så hvis du bruker flere nettbanker vil du få opp denne avtalen i samtlige nettbanker.

Det er viktig at eFaktura-kravet kun legges til godkjenning eller betales i den nettbanken den skal betales.

Sletter du et eFaktura-krav eller en eFaktura-avtale i sin helhet, vil dette slettes fra alle nettbanker.

Les også: Unngå at regningene blir borte - velg eFaktura eller AvtaleGiro

Artikkelen fortsetter under bildet

Få oversikt på MinSide

Monsternett etablerte i fjor MinSide, der du kan endre dine kontaktopplysninger, kjøpe flere "klipp" til Hytteabonnementet ditt og i tillegg ha en god oversikt over dine fakturaer.

– Det er allerede mange som benytter MinSide og det er praktisk, særlig for den som har Hytteabonnementet og skal kjøpe "klipp" i tillegg til de 30, som følger med Hytteabonnementet.

– Fra MinSide-løsningen kan du også åpne hytta hjemmefra og slå av og på varme, kontrollere sikkerhetsutstyr og annet, sier Helene.

Mer om MinSide HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute