!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Lær mer om Min Side, Hytte Pluss og SMS-åpning

Her får du vite litt mer om høstaktuelle løsninger fra Monsternett. Aller først er det verdt å merke seg at hytteabonnementet stenges i uke 42, og da snakker vi om en uke som starter med 12. oktober.

– Det kommer mange spørsmål hver høst fra våre kunder knyttet til «klipp» som følger hytteabonnementet. Det er altså 30 slike «klipp» med i vårt abonnement, som gjør at du kan åpne hytteabonnementet ditt utenfor stengeperioden i 30 døgn.

– Ofte er det slik at folk stenger hytta på høsten og kommer tilbake påsken året etter, mens andre stikker innom hytta senhøst, jul og vinter. Da kommer «klippene» godt med, sier Heidi Svanberg hos Monsternett.

Hun understreker at det først er i uke 42 at hytteabonnementet slukkes ned i år, og derfra og ut er det «klippene» som gjelder fram til påsken 2021, og man kan også kjøpe tilleggs-klipp om man trenger det.

– Noen av våre kunder har valgt seg helårsabonnement på hytta, fordi de oppholder seg på hytta nærmest hele året, mens andre har satset på Min Side, SMS-åpning og Hytte Pluss.

– Kanskje like greit at vi tar en gjennomgang av de ulike løsningene, sier Heidi.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Det gunstige hytteabonnementet fra Monsternett åpnes årlig rundt påske og stenges vanligvis etter høstferien hvert år.

Helårsabonnement kontra hytteabonnement

Monsternett leverer hovedsakelig trådløst bredbånd innenfor områdene Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder.

– I 16 år har vi bygget sten på sten, og hyttemarkedet er enormt stort for oss. Det er nemlig tilnærmet ingen andre løsninger for den som har hytte «langt til skogs» eller «ute på et skjær» enn 4G og Monsternetts trådløse bredbånd, fordi det går verken telefonledninger dit eller fiber.

– Så oppdager folk at et mobilabonnement fort tar slutt, når man får streamet og surfet en del, og da er vi glade for å si, at hos Monsternett er det ingen datakvoter, sier Heidi.

Hva angår helårsabonnementet tilbys dette til private og det samme med hytteabonnementet .

– Forskjellen er at helårsabonnementet, som vi kaller Privat, er åpent hele året og hytteabonnementet åpnes ved påsketider og stenges utpå høsten, vanligvis etter høstferien. Det er kun for «hytteperioden din» du betaler for hytteabonnementet, der også «klippene» nevnt ovenfor inngår, sier hun.

– Felles for både helårsabonnement og hytteabonnement er at Monsternett gir deg 100 prosent fornøyd – garanti. Det betyr at om du ikke skulle være fornøyd innen 30 dagers bruk av vårt abonnement, så kommer vi og plukker ned utstyret og du får ingen regning.

– Det er også fri bruk av data og du overfører et ubegrenset antall gigabyte data per måned, samt at våre abonnement inkluderer montering utført av profesjonell installatør, forteller Heidi.

Artikkelen fortsetter under bildet


Du finner "Min side"-inngangen øverst til høyre på nettsiden hos Monsternett.

Min Side

– Vi lanserte Min Side i 2019. Det er artig å se hvor mange som vil ha innsyn i «sin egen konto». Etter at vi fikk Min Side på plass kan folk logge seg inn, endre sine personlige opplysninger om adresse, telefon og epost eller annet.

– Ikke minst kan man logge seg inn og åpne hytteabonnementet fra Monsternett hjemmefra om det er behov. Man kan følge forbruk, og bestille «ekstra-klipp», om de 30 man får inklusive i hytteabonnementet ikke strekker til.

– Det er viktig for oss at våre kunder forstår, at vi «godkjenner» forespørsler om å bruke «Min Side» manuelt første gang, og det tar vanligvis en dag eller to. Med manuell godkjenning er vi sikre på at alt fungerer som det skal, sier Heidi.

Monsternett tenker sikkerhet og funksjonalitet for kundene, og inntil man får beskjed om at «Min side»-løsningen er oppe og går kan man bruke den gamle metoden med SMS for å logge seg på (se nedenfor).

– Når vår «godkjenning» er klar for den enkelte kundens del får du et varsel på SMS. I denne tekstmeldingen ligger det en lenke med en pinkode, og derfra lager du ditt passord. Da er din «Min Side»-tilgang klar til bruk etter at du har logget inn, sier Heidi.

Det er verdt å merke seg at den pinkoden du får tilsendt varer i 24 timer. Det er kun denne ene gangen du behøver å bruke denne pinkoden.

Artikkelen fortsetter under bildet


30 klipp i stengeperioden følger med i hytteabonnementet fra Monsternett. For å åpne abonnementet
sender du en tekstmelding til 1963, og nettet åpnes i et døgn. Du kan velge flere døgn om du ønsker.

SMS-åpning av hytta

For den som ikke vil benytte seg av Min Side er det fortsatt mulig å åpne hytta med SMS. Dette krever at man fysisk er tilstede på hytta si.

Når du skal bruke klippekortet fra Monsternett på hytta går du inn på hytte.monsternett.no mens du er på hytta.

– Når man har et hytteabonnementet får man fri bruk av nettet fra 1. april eller påsken om den kommer tidligere til etter høstferien. I denne perioden trenger man ikke gjøre annet enn å sørge for at antenna og ruter har strøm, så har man nett.

I den andre delen av året, den såkalte "stengeperioden", vil du også måtte bruke klippekort for å få brukt nettet, forteller Heidi.

Heidi peker på noen enkle grunntrinn knyttet til det å åpne hytteabonnementet via SMS.

1. Når du er fremme på hytta sørg for at antenna og ruter har strøm. Gå inn på hytte.monsternett.no via det trådløse nettverket du har på hytta. (Hyttenettet kan ikke åpnes hjemmefra eller utenfor hyttenettet).

2. På hytte.monsternett.no vil man finne en unik kode som sendes til Monsternett i en tekstmelding. Denne koden trenger du ikke ta vare på, for du får en ny for hver gang.

3. Så får du valget om du vil åpne hytteabonnementet i et eller flere døgn. Tekstmeldingen sendes til 1963.

4. Man får en tekstmelding med en bekreftelse i retur fra Monsternett med en saldo for hvor mange klipp man har igjen. Deretter er nettet åpent.

– Vi håper du får mye glede av internettet ditt, og at du opplever det som en god og stabil løsning. Har du spørsmål, smått eller stort, så ikke vær redd for å ta kontakt, sier Heidi.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Med Hytte Pluss fra Monsternett kan du enkelt fjernstyre det du vil ha oversikt over på hytta når du ikke selv er tilstede.

Hytte Pluss

Hytte Pluss er et ekstra tilbud til Monsternetts kunder om du skal holde hytta varm, følge med på alarm eller ha kameraovervåkning.

Det koster 590 kroner i året, og blir fakturert sammen med ditt vanlige abonnement. Det gir en god "ut-hastighet", så man kan sjekke kamera og ha panelovner styrt på nett m.v.

Hytte Pluss gir derimot ingen mulighet for å surfe eller benytte seg av det vanlige nettet i stengeperioden, og da må du benytte «klippene» du har fått tildelt.

Har du flere spørsmål om Min Side, SMS-åpning av hytta, Hytte Pluss eller annet tar du gjerne kontakt med oss på telefon 69 70 18 00, eller send oss en mail til info@monsternett.no så skal vi hjelpe deg.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute