!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Spennende prosjektlederjobb ledig hos Monsternett

Monsternett AS er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst og jakter på en prosjektleder, for å styrke bedriften ytterligere. Søk nå!

Monsternett har vært i kontinuerlig vekst siden oppstart i 2003. Vi leverer Internettilgang (bredbånd) over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

Bedriften er bygget opp "stein på stein" og per 2021 er Monsternett en trygg arbeidsplass for 10 fornøyde og flinke ansatte.

Vårt hovedkontor er i nylig oppussede lokaler i Halden, og vi jobber sammen i et tettvevd, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre.

Vi opplever økt etterspørsel etter våre produkter og tjenester. Utbygging av bredbåndsnett med radio- og fiberteknologier krever mye av organisasjonen, og vi jakter nå på en prosjektleder på heltid, som skal styrke bedriften ytterligere.

Arbeidsoppgaver:

Som prosjektleder hos Monsternett vil du få hovedansvaret for våre mange utbyggings- og driftsprosjekter.
Prosjektene du vil ha ansvar for er innen nybygging av bredbåndsnett, endring av nett og driftsprosjekter – f.eks. forsterking og/eller kapasitetsøkning.

Prosjektlederrollen favner bredt. Eksempelvis vil du gjøre befaringer, forhandle med grunneiere og leverandører, lage budsjetter og kalkyler, skrive tilbud, estimere arbeidsomfang og koordinere eksterne og interne arbeidsressurser (f.eks. montører).

Du vil delta på informasjonsmøter ifb. med utbygginger, sende byggesøknader, overse utførelsen av arbeider, kontrollere at nødvendig dokumentasjon er utarbeidet og sjekke at internkontrollen er oppdatert.

Kort sagt: Du vil ha en variert hverdag og være tett involvert i de fleste prosesser i bedriften.

Kvalifikasjoner og erfaring:

Vi ser for oss at den ideelle personen for denne stillingen har:

*Formell utdannelse innen tele/elektro – det kan være fagbrev, fagskole og/eller relevant høgskole
*Arbeidserfaring som utførende, for eksempel montasje- og installasjonsarbeid
*Erfaring fra prosjektledelse og -styring, herunder erfaring med nødvendige verktøy for prosjektstyring
*Erfaring med offentlige prosesser ifb. med byggesak og kunnskap om relevante lovverk innen vår bransje
*Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
*Førerkort på bil

Personlige egenskaper:

Du er positiv og gleder deg til å stå opp og komme i gang med en ny dag. Du er både teoretisk og praktisk anlagt. God til å se løsninger og i stand til å sette dem ut i livet.

Du har en viss naturlig autoritet, uten at du dermed blir autoritær. Du føler ansvar både for arbeidet som skal gjøres og de du jobber sammen med. I denne rollen vil du møte mange forskjellige mennesker, det er derfor viktig for oss at du har meget gode samarbeidsevner og at du kommuniserer godt med andre, uansett mennesketype.

Vi tilbyr:

*Hos Monsternett finner du engasjerte og flinke medarbeidere som brenner for jobben de gjør
*I likhet med de andre vil du ha en ansvarsfull stilling, der arbeidet ditt skaper synlige resultater og setter spor
*Et meget godt arbeidsmiljø, uformelt og profesjonelt
*Nyoppussede lokaler våren 2020
*En trygg arbeidgiver med sunn økonomi
*Gode muligheter for faglig utvikling
*En spennende og variert arbeidsdag

Søknadsfrist: Snarest

Søknad og CV sendes inn elektronisk via denne lenken HER .

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte vår samarbeidspartner Bee2Bee AS, og rekrutterer Kristin Vestli på telefon: 40412876, eller e-post: kristin.vestli@bee2bee.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om Bee2Bee AS:

Bee2Bee AS leverer kvalitetsrekruttering og bemanningstjenester fra A til Å. Vi skal være et attraktivt selskap for medarbeidere og kunder, som leverer kvalitet, fleksibilitet og skreddersøm. Våre referanser sier at grundig forarbeide, profesjonell gjennomføring og tett oppfølging er blant våre sterkeste kort.

Vi rekrutterer både til faste ansettelser og midlertidige stillinger, innen forskjellige fagområder og bransjer. Våre rekrutterere er DNV GL sertifiserte. Vi benytter oss av test- og analyseverktøy i henhold til DNV GL standard.

Vårt hovedfokus er at både medarbeider og arbeidsgiver skal oppleve en rikere arbeidsdag. Vi jobber hardt for å nå vårt mål; 'Mennesker i full blomst'.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute