!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Ser du masta på Langøya har du mest sannsynlig dekning

Først satte Monsternett opp senderutstyr på Torgauten, og nå er Langøya-senderen klar. Det betyr betydelig kapasitetsøkning på Fredrikstad-kysten.

Utvidelsene av senderkapasiteten for Monsternetts trådløse bredbånd har vært planlagt over tid, og i april i år var senderutstyr på Torgauten fort utenfor Fredrikstad-kysten klar .

Nå kommer det ytterligere forbedringer, som gir mange hytter og fastboende i området rundt Øyenkilen muligheten til å motta trådløse bredbåndssignaler.

– Langøya-utstyret er oppe og går fra nå i mai, og alle som kan se masta på Langøya kan mest sannsynlig få trådløst og raskt bredbånd fra oss, sier Monsternetts Anders Remi Rusten (på bildet øverst t.h.).

Utvidelsene på Fredrikstad-kysten har vært planlagt en stund, og det nye senderutstyret på Torgauten og Langøya vil avlaste allerede eksisterende senderutstyr i området.

– Senderen vår på Kjøkøy er en av de som avlastes med utstyret på Langøya, og vi har gjort en jobb med å flytte over kundene dit i uka som gikk. På Langøya er vårt utstyr plassert høyt til værs i en allerede eksisterende telemast.

– Signalene går fritt ut over sjøen i 4- 4,5 kilometers rekkevidde, og når fram til mange inne på fastlandet. Jeg tipper 100-150 hytteeiere i området nå kan få koblet seg på hos oss.

– Vi monterer fortløpende opp hyttebredbånd i disse tider, og har tre montører i full gang med slikt. Årets sesong ser ut til å bli tettpakket atter en gang med nye hytteabonnenter, sier Remi.

Om du bor i Fredrikstad og trenger bredbånd, kan du lese mer og bestille her!

Les også:
Senderutstyr plassert på Torgauten fort
– Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet

Monsternetts senderutstyr på Langøya er plassert i en telemast høyt til værs, og den som ser masta fra sitt hus
eller hytte vil mest sannsynlig kunne motta trådløse og stabile bredbåndssignaler.

Trådløst og stabilt

– Det er alltid hyggelig med god respons. Det vi leverer er trådløst og stabilt bredbånd uten datakvoter av noe slag, ferdig montert og med 30 dagers fornøydgaranti, og det har vi drøssevis med fine tilbakemeldinger på.

– Når en av våre montører har vært hos deg, har satt opp en antenne og stilt inn en ruter, så er du på nett. Vanligvis tar en slik montering en times tid, og da finner vi beste plassering for signalene fra sendermasten i området og en god løsning hus- eller hytteeieren også setter pris på, sier Remi.

Monsternett leverer trådløst bredbånd i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder.

– Dette med Internett og tilgang på Facebook, streaming, nyheter og TV på nett er etter hvert blitt like vanlig, som det å ha elektrisitet på hytta, og man bruker nesten Internett like mye på hytta som hjemme, ser det ut til.

– Da kan det fort bli kostbart, om all Internett-trafikken går via et 4G-abonnement. Det er jo dessuten slik ofte at hastigheten på et slikt 4G-abonnement går ned ved en viss oppnådd kvote.

– Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta i år fra Monsternett. Jeg våger å påstå at vårt trådløse bredbånd er det beste alternativet for deg, som ikke har solid fiberkapasitet på hytta, sier han.

Les mer:
Hytteabonnement for hele familien

Artikkelen fortsetter under bildet

30 dagers fornøydgaranti, Overfør ubegrenset antall GB/mnd, Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder.

Helårs eller delårs?

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september.

I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger eller datakvote.

I hytteabonnementet ligger en tanke om, at mange ikke bruker sin sommerhytte på vinteren og at hytta da er stengt.

I denne stengeperioden, vanligvis fra oktober til og med mars, får du allikevel et klippekort på 30 "klipp".

Via SMS eller MinSide kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

– Mange bruker hyttene sine absolutt hele året, og vi treffer mange glade fjes vi kjenner igjen som kunder, når vi farter rundt også vinterstid.

– Særlig på kysten av fylket, der det kun er 4G-muligheter og verken telefonkabler i drift eller fiber, har vi mange kunder. Når hytta er i bruk hele året, velger mange et helårsabonnement fra oss.

Artikkelen fortsetter under bildet

– Våre hytteabonnementer er tilpasset både surfing for 1-2 personer og de som er flere på hytta eller jobber fra hytta si via Internett. Det er bare å ta kontakt å spørre, hvis det er noe du lurer på , sier Remi.

Normalt er leveringstiden av trådløst på rundt en uke etter bestilling.

– I travlere perioder kan leveringstiden bli 2-3 uker. Spesielt i tiden på våren, forsommeren og perioden før jul kan det være hektisk. Det er ekstra god grunn til å tenke på bredbånd i god tid før solen steker og sommerferien plutselig er der, sier han.

Hvis det haster, kan du bli oppkoblet raskere ved å bestille ekspressmontering. Dette velger du i bestillingsprosessen . Det er to alternativer for ekspressmontering: Ekspress Dag og Ekspress Uke. Førstnevnte gir deg nett innen 1-3 virkedager, mens sistnevnte garanterer levering innen en uke.

Du kan lese mer om de mest stilte spørsmålene rundt leveringstid, installasjon, hastigheter og annet våre kunder har hatt spørsmål om ved å trykke HER .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute