!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Gratis bredbånd i by og bygd fra Monsternett

Monsternett tilbyr deg gratis bredbånd i Halden sentrum, Kruseter badeplass og flere andre steder der folk ferdes.

Fra år til år har bruk av Monsternetts gratisbredbånd i sentrum av Halden økt radikalt på 17. mai , når flere tusen mennesker møtes i sentrum av byen for å feire nasjonaldagen.

Det streames og surfes, og bilder og film sendes i store mengder fra sentrumsområdene mens barnetoget går, taler holdes og konserter spilles.

Men også i 2021 blir feiringen av nasjonaldagen annerledes i forbindelse med Covid19. Halden kommune har, som så mange andre kommuner landet rundt, lagt seg på en forsiktig linje og også i år blir den lokale feiringen uten barnetoget.

Men haldenserne får allikevel oppleve «Pop-up»-korps, bilkortesjer, salutt fra Fredriksten festning og en digital 17. mai-sending med dagens taler og en gallakonsert i år.

Monsternetts trådløse bredbånd er uansett på plass i sentrum og strekker seg fra Busterudparken på nordsiden av sentrum, gjennom hele gågata, over på sydsiden, Halden torg og rundt ved gjestehavna.

På sommeren er det daglig mellom 1.000-1.500 personer som benytter gratis bredbånd fra Monsternett i Haldens sentrum og ellers i byen.

Det er enkelt å finne det trådløse bredbåndet. Sjekk innstillinger for wifi på telefonen så finner du det. Logg inn enkelt og greit, og uten passord.

Les Halden kommunes 17. mai-program HER :

Artikkelen fortsetter under bildet.


Du finner Monsternetts trådløse bredbånd mange steder i Halden i og utenfor sentrum helt gratis å bruke.

Sponser aktiviteter med gratis bredbånd

Monsternett har lagt til rette for at du kan dele dine opplevelser via Internett flere steder i Halden.

Det er lagt opp gratis bredbånd i deler av Fredriksten festning, i Halden ishall, på Venåshytta, i skianlegget på Erte og i og utenfor Ertehytta, Halden Styrkeidrettslag (Høla) og for Halden Pistolklubb.

I tillegg har Monsternett lagt til rette for gratis, trådløst bredbånd ved et par helseinstitusjoner i Halden og for det frivillige initiativet «Klessentralen» .

For et par år tilbake ble det også satt opp aksesspunkter for trådløst bredbånd ved Brekke sluser , som har en total løftehøyde på 26,6 meter i fire kamre og er Europas høyeste sammenhengende slusetrapp.

Tusener av mennesker besøker slusene årlig for å se på eller oppleve slusingen i egen båt eller ombord i en av turistbåtene i Haldenvassdraget.

Turister og andre kan dele sine opplevelser av den spennende slusingen direkte ved for eksempel å streame via Facebook.

På den populære badeplassen Kruseter har det også blitt gitt et tilbud om fri bruk av trådløst bredbånd, og på godværsdager med mye folk på stranda og i området, er det stor bredbåndstrafikk.

Også ved store enkeltarrangementer og stevner har Monsternett levert gratis, trådløst bredbånd til arrangørene. Under normale forhold uten Covid19 blir Halden under langhelg på sensommeren årlig forvandlet til en amerikansk småby fra 50-, 60-tallet.

Da har nemlig Street & Cruisin Club Halden sitt «Grensetreff» og flere tusen mennesker samles i Halden med egne amerikanske biler eller for å oppleve show, konserter, crusing og underholdning i byen og på festningen, og ikke minst en gigantisk bilutstilling av fantastiske kjøretøy på Fredriksten festning under «Grensetreff».

Les også:
–Veldig takknemlige for at vi får gratis bredbånd på Brekke sluser
Du kan abonnere på nyheter fra Monsternetts blogg helt gratis.

Artikkelen fortsetter under bildet.


I området rundt gjestehavna syd i Halden sentrum har Monsternett rigget opp gratis, trådløst  bredbånd mange fastboende og turister har gledet seg over.

Om gratis bredbånd fra Monsternett:

Nettet er helt gratis å bruke i inntil tre timer hver dag. Etter tre timer koster det kroner 30,- å fortsette å bruke, men da er du på nett i 24 timer. Årsaken til at det er slik er for å hindre misbruk, slik at ikke fastboende, bedrifter o.l. i områdene bruker det gratis internett-systemet som fast bredbånd.

Trådløst, gratis bredbånd er ment for turister/ besøkende, og de med annet sporadisk opphold.

Monsternett følger stadig med på statistikken og justerer eveventuelt opp tre-timersgrensen ved behov, men foreløpig har dette ikke være noe tema, da tre timer holder mer enn nok for de aller, aller fleste dette er ment for.

(Tidsbegrensningene på tre timer gjelder ikke Halden helsehus og trygdeboligene på Bergheim)

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute