!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

"På tuppen av" Anders Remi Rustens finger ser man en av de høy mastene Monsternett sender signaler fra i bakgrunnen.

Fri sikt og du får raskt og stabilt bredbånd

Monsternett leverer bredbånd til flere tusen kunder i privat-, hytte og bedriftsmarkedet. De aller fleste har trådløst bredbånd og da kreves fri sikt mellom sendermastene og deg.

– De aller fleste kundene våre har valgt trådløst bredbånd og er godt fornøyd med det , så godt fornøyd at de snakker positivt om det i hus- eller hyttenabolaget eller med andre i næringslivet, forteller Anders Remi Rusten hos Monsternett.

Han har vært høyt og lavt de siste årene i Monsternett, og kjenner Østfold som sin egen bukselomme.

– Vi leverer i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder. Hovedsaklig er det trådløst folk vil ha, og vi leverer også fiber enkelte steder og en hel del andre tjenester.

Monsternett har mange sendermaster og sendere ute i kommunene. Derfra går det signaler til folk og bedrifter, og det er spesielt populært i områder uten andre stabile og raske tilbud, der de trådløse bredbåndssignalene fra Monsternett når fram.

– Etter at Telenor sluttet å vedlikeholde telefonkablene sine for et par år siden har det kommet mange henvendelser til oss, om trådløst bredbånd. Kablene fraktet data og var telefonforbindelse, men som en del av en utfasing vedlikeholdes ikke kablene lenger , og skjer det noe får man ikke bredbånd og må bruke mobiltelefon.

– For den som har brukt 4G-pakker via mobiltelefonen vet man at data løper fort unna, om man vil se en film eller jobbe via mobilsignalene. Det koster, og da er det trådløse bredbåndet til stor glede for mange, sier Remi.

Det som kreves er at det er fri sikt mellom ditt hus eller hytte og en av Monsternetts mange sendermaster. Det er en liten antenne på husveggen på størrelse med en asjett hos deg, som kreves for å få bredbåndssignalene stabilt og raskt.

Monsternetts signaler går flere kilometer i luftlinje med fri sikt, og helt uten gravearbeider og kabelstrekking for å få etablert bredbåndet.


– Vi monterer ikke hos deg og sender deg noen regning, dersom det ikke er tilnærmet fri sikt og vi kan garantere stabilt bredbånd. Vi leverer en 100 prosent fornøyd-garanti, som gjelder etter monteringen i 30 dager. Det forplikter oss, og du kan være trygg på at du har skikkelig bredbånd, når Monsternett har vært og satt opp en liten antenne og en ruter.

Les mer:
Tenk bredbånd på hytta nå!
Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under bildet.


Send inn en bestilling , og få klarlagt om du kan få Monsternetts trådløse bredbånd eller ei. Kan du ikke få bredbånd får du heller ingen faktura.

Meld din interesse, så sjekker vi dekning

Monsternett har stor pågang av folk som har ønsket hytteabonnement eller bor/ jobber i områder der det er dårlig bredbåndsdekning.

Når slike henvendelser kommer til Monsternett oppfordres folk til uforpliktende å melde inn ønsker om oppkobling mot trådløst bredbånd, og deretter blir mulighetene sjekket ut raskt.

Det raskeste er direkte bestillinger via Monsternetts nettside . Da blir det avklart om du kan få bredbånd eller ei.

Noen velger å ringe Monsternett, for å forhøre seg om dekning – og en slik samtale forløper typisk slik som angitt nedenfor, når kunden har fått beskjed om å bestille for å se om trådløst bredbånd er en mulighet:

Potensiell kunde:
-Men jeg kan jo ikke bestille, når jeg ikke vet det er dekning?
Monsternett:
- Joda, det går fint. For vi leverer ikke nett til noen som ikke kan få, og da får du heller ingen faktura.
Monsternett:
-Du er jo heller ikke bundet av noe om det blir montert en antenne og satt ut en ruter hos deg, fordi vi har en fornøyd-garanti. Så er du ikke fornøyd, og gir oss beskjed innen 30 dager, så går det også i orden og vi tar bort utstyret og du får pengene tilbake.

Når Monsternett får henvendelser fra et område der det ikke dekning, samles forespørslene opp og det kan gi seg utslag i en senere utbygging av sendermaster, hvis det er mange nok.

– Vi samler opp alle de henvendelser vi får, og ser hvor vi kan bygge ut. De som gjør en bestilling forplikter seg altså ikke på noen måte, sier Remi.

Nylig bygget Monsternett ut med senderutstyr på Fredrikstad-kysten, på gamle Torgauten fort, og det jobbes også med  senderutstyr på Langøya.

– Fra disse områdene har vi over tid fått flere henvdenseler fra hytteeiere og fastboende, og nå kan vi tilby bredbånd til mange av disse som har fri sikt til våre sendermaster, sier han.

Les mer:
Monsternett øker kapasiteten på Fredrikstad-kysten
Bygger ut og forsterker nettet for å møte kundeøkning

Artikkelen fortsetter under bildet.


Dette sier noen av kundene om Monsternetts bredbånd

Les hva bedrifter og privatkunder sier om Monsternett:

– Stabilt internett er viktig for oss på Unicare Bakke

Gaulin Bygg as: – Alltid på nett med Monsternett

Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service

Harald Engh hytteeier: – Flinke folk i Monsternett

Åge Sten Gustavsen  i Skjeberg: – Får akkurat det vi trenger av Monsternett

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute