!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Tenk bredbånd på hytta nå!

Årlig setter Monsternett salgsrekorder for hyttebredbånd, og 2021 tegner til å bli et år med stort trykk og tilhørende mange monteringer. For å unngå kø bør du få montert bredbåndet nå i vinter eller tidlig vår.

– Det er ikke alle som tenker på hytta og bredbånd til hytta denne første helgen i mars i 2021, når gradestokken her i Østfold mange steder drar seg langt nedover under null, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Allerede er mange kommet i gang med hyttesesongen, og fredag den 19. februar åpnet Monsternetts  hytteabonnement i år.

– Også sommersesongen 2021 tror vi kommer til å bli påvirket av Covid19. Mange søker til hytta fremfor å oppholde seg i byene, og da fant vi det riktig i år som i 2020 å åpne abonnementet på hyttene tidligere. Vanligvis skjer dette rundt påsketider, men så altså ikke i denne spesielle tiden, sier han.

Monsternett er i den lykkelige situasjonen, at trådløst bredbånd med god kapasitet og helt uten datakvoter, har slått skikkelig an blant hyttefolket i Østfold.

Ofte er det ikke fiber, kabler eller god 4G-dekning der hyttene ligger og da er Monsternett et godt alternativ for mange.

– Og det er derfor vi oppfordrer folk til å gjøre sine bestillinger for hytteabonnementene allerede nå i vintermåneden mars og tidlig på våren. Vi selger år om annet mange hytteabonnement, og folk må belage seg på å vente på montering, dersom de velger å bestille i fellesferien eller midt på sommeren.

– I fjor, da landegrensene var stengt og ferieplanene gikk i vasken for de fleste, eksploderte salget av hytteabonnement. For vår del fikk vi voldsom pågang på det tekniske utstyret som raskt måtte oppgraderes til større kapasitet og det ble kø i nye oppmonteringer, sier Vegard.

Les også: Tenker du på hyttebredbånd?

Artikkelen fortsetter under bildet


Du får hjelp av profesjonelle montører til å sette opp bredbånd, og koble deg til Internett. En vanlig
montering går oftest på under en time.

Det hele er over på en time

Monsternett leverer bredbånd til Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder, og for hyttefolk er ofte Monsternett den rimeligste og mest stabile løsningen.

For at trådløst bredbånd skal fungere skikkelig, trengs det fri sikt mellom nærmeste sender og antenna hos deg, og dette avklarer Monsternett rimelig kjapt etter at du har tatt kontakt.

– Monsternett har svært mange sendere og sendermaster ute i Østfold, og når du varsler inn til kundeservice hos oss at du er interessert, sjekker vi din beliggenhet. Dersom det da er slik at du har tilnærmet fri sikt til en av våre sendermaster, så kan vi hjelpe deg.

– Når det er slått fast at du har tilnærmet fri sikt kommer en montør og setter opp en liten antenne på din hytte eller ditt hus, kobler opp en trådløs ruter og med ett er du koblet til Internett. Denne monteringen tar vanligvis rundt en times tid, og da er du i gang med det du aller helst vil gjøre på nettet enten det er å streame film, kikke på Facebook eller lese nyheter.

– Mange jobber jo også fra hytta med våre abonnement, og opplever god kapasitet med et av våre to hyttealternativer eller de velger seg helårsabonnement om hytta er i hyppig bruk året igjennom, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kontakt og bestill

Bredbånd og tilgang til Internett er i vår tid nesten like viktig for en husstand som strøm, veier, vann og avløp.

Hyttefolk tar i bruk stadig mer bredbånd, og kapasiteten bygges ut av bredbåndsleverandørene , men langt ifra overalt og med tilstrekkelig kapasitet.

Tall fra Statistisk Sentralbyrå forteller at det er i underkant av 20.000 fritidsboliger i Østfold, og det dreier seg om hytter, sommerhus og lignende langs kysten og ute i skog og mark i Indre og ytre Østfold. Bolighus og våningshus som benyttes som fritidsbolig er ikke inkludert i dette tallet.

Flere steder har eierne av fritidsboligene tilbud om flere bredbåndsløsninger, mens andre steder er det langt ifra så mye å velge mellom.

– Vi gjør det enkelt og med et enkelt prisalternativ uten skjulte tillegg av noe slag. Ta kontakt med oss, og vi sjekker om du kan få trådløst bredbånd til hytta di.

Våre kundereferanser er utvetydige på at de er fornøyd med kapasitet, oppfølging, priser og ikke minst kundeservice. Via «jungeltelegrafen» øker antallet kunder hvert år, sier Vegard og legger til:

– Du får 100 prosent fornøydgaranti fra oss de 30 første dagene, og da betaler du ikke for noe om du ikke er tilfreds. Prøv oss da vel!

Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her

Monsternetts trådløse bredbånd går i luftlinje flere kilometer med fri sikt.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute