!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Hytteabonnementet åpnes tidligere i år

Allerede fredag 19. februar åpnes Monsternetts  hytteabonnement i år.

Monsternetts hytteabonnement er vanligvis åpent fra april eller påsken om den kommer tidligere enn april og til og med uke 41.

I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig mens i stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 «klipp», som du enten åpner via SMS eller fra «Min side» (se nedenfor).

I fjor åpnet Monsternett hytteabonnementet for sine kunder tidligere på grunn av corona-pandemien, og det samme skjer i år.

– Ja, vi følger godt med på hva regjeringen og Folkehelseinstituttet melder i forbindelse med Covid19, og i den sammenheng ser vi for oss at hyttesesongen 2021 kan bli litt lik fjoråret, sier Monsternetts Vegard Svanberg (bildet) og legger til:

– Det vil med andre ord si, at svært mange kommer til å bruke hytta si i Østfold, fordi det blant annet er restriksjoner på dette med å reise på ferier til utlandet.

Også i fjor åpnet Monsternett hytteabonnementet tidlig, og allerede den 12. mars kunne folk ta i bruk abonnementet, som de gjør det på sommeren helt uten datakvoter og uten å behøve noen form for innlogging, slik man gjør i vintersesongen.

Men allerede etter en uke slo norske myndigheter i 2020 fast at det var forbudt for hytteeierne å reise fra bostedskommune til hytte- og feriehus-kommuner, og det gikk enda noe tid før man kunne reise på hytta.

– Vi håper denne pandemien går i retur i takt med vaksineringen, og at det ikke kommer noe «hytteforbud» som i fjor, og vi vil uansett gjerne åpne hytteabonnementet fredag den 19. februar , sier Vegard.

Les også:
* Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake
*Suverent bredbånd til hele familien på hytta

Artikkelen fortsetter under bildet.


Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september.
I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

Tenk sommer allerede nå!

– Vi leverer bredbånd til Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder, og for hyttefolk er ofte Monsternett den rimeligste og mest stabile løsningen, forteller han.

Monsternett leverer trådløst bredbånd til svært mange hytter og feriehus i Østfold et godt stykke utenfor «folkeskikken» og for at trådløst bredbånd skal fungere skikkelig, trengs det fri sikt mellom nærmeste sender og antenna hos deg.

– Monsternett har svært mange sendere og sendermaster ute i Østfold, og når du varsler inn til kundeservice hos oss at du er interessert, sjekker vi din beliggenhet. Dersom det da er slik at du har tilnærmet fri sikt til en av våre sendermaster, så kan vi hjelpe deg.

– Når det er slått fast at du har tilnærmet fri sikt kommer en montør og setter opp en liten antenne på din hytte eller ditt hus, kobler opp en trådløs ruter og med ett er du koblet til Internett. Denne monteringen tar vanligvis rundt en times tid, og da er du i gang.

– Vi har i flere år økt vårt salg av hytteabonnement med 10-25 prosent, og parallelt bygget ut vårt sendernettverk. I fjor eksploderte salget av hyttebredbånd og det oppstod ventelister, som følge av pandemien.

– Jeg tror ikke jeg kan få oppfordret hyttefolk mange nok ganger til å tenke sommer allerede nå på vinteren, slik at du kan få abonnement fra oss på plass før sommerrushet. Dette rushet kommer hvert år og gjerne i fellesferien.

– I disse tider er det en helt annerledes bruk av hyttene enn tidligere. Vi så det i fjor, at hytter det vanligvis har vært en til to personer på, der kom det et par generasjoner ekstra. Når nær sagt samtlige har en digital enhet de streamer på eller bruker opp mot Internett, da måtte vi i fjor sette inn et krafttak for å oppgradere utstyr for å kunne serve de fleste best mulig.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Monsternett leverer trådløst bredbånd til mange hus og hytter litt "utenfor folkeskikken". Du får profesjonell hjelp med monteringen.

Mange har helårshytter og helårsabonnement

Hytter brukes ikke kun på sommertid her i Østfold har Monsternett med årene blitt klar over, og mange har derfor skaffet seg helårsabonnement framfor hytteabonnement.

Helårsabonnementet er selvfølgelig oppe og går hele året, som om du satt hjemme, mens hytteabonnementet åpnes via SMS eller via Min side.

– Du kan åpne nettet i 1 døgn per «klipp» i stengeperioden sen høst og vinter. Du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i perioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden, sier Vegard.

Han tror mange vil finne veien til hyttene sine allerede nå i februar på tross av kaldt vær.

– Det er en hel del hytter som nær sagt er i bruk hele året. De er vinterisolert og det fyres, sier han.

Langtidsprognosen (se lenke nedenfor) lyder på kaldt vær i noen uker til framover, men ikke kaldere antakelig enn at hyttefolk våger seg på et hytteliv i deilig Østfold-natur framfor å sitte «corona-fast» med streng munnbind-disiplin i en by.

– Vi skal gjøre vårt beste for at du skal få ditt hytteabonnement på plass om du bestiller i god tid, og vi jobber fortløpende med å oppgradere våre servere og utstyr, slik at utstyret vil tåle det trykket vi forventer også kommende sommer, avslutter han.

Les mer om været de neste ukene HER

Åpne via SMS les mer HER

Åpne via Min side les mer HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute