!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Bestill nå og du er garantert hyttebredbånd i sommerferien!

Hvert år skyter antallet hyttekunder i været for Monsternett, og i all hovedsak er rushet om sommeren. I år, som i fjor, vil mange nordmenn feriere hjemme i Norge på hytta i Østfold og da er det smart å bestille bredbånd nå.

– Vi har et luksusproblem i hyttemarkedet, og årlig vokser antallet abonnement kraftig. Gjennom året forsøker vi å oppfordre folk til å tegne abonnement høst, vinter og vår fordi på sommeren er det ekstremt stor pågang og det betyr ventelister.

– Det er vårt trådløse bredbånd, med en rekkevidde på flere kilometer i fritt lende, hyttefolket gjerne vil ha. Det er ingen gravearbeider knyttet til dette, og stort sett snakker vi om en times jobb på din hytte med plassering av en liten antenne, oppkobling, kabling av ruter og tilkobling til Internett, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Han nevner at "jungeltelegrafen" jobber godt for Monsternett, fordi det trådløse bredbåndsproduktet ofte er det eneste stabile og raske tilbudet til de som bruker Internett, særlig når du oppholder deg "litt utenfor allfarvei".

– Ja, vi gleder oss stort over hyggelige tilbakemeldinger fra våre kunder. Med vårt trådløse bredbånd får du ubegrenset tilgang til data for ned- og opplasting.

– For dem som har forsøkt å streame, surfe og bruke Internett langs Østfold-kysten privat eller i arbeid via 4G, så vet du at databruken blir kostbar. Om man da også er en hel familie, som skal bruke 4G-data, så går kvoten fort ut, sier han.

Les også:
* Fri sikt og du får raskt og stabilt bredbånd
* – Ser du masta på Langøya har du mest sannsynlig dekning

Artikkelen fortsetter under bildet

Garantert 100% fornøyd, overfør ubegrenset antall GB/mnd, leveringsområde Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder og montering utført av profesjonell installatør.

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Vegard sier at "tidene har forandret seg fort" også i bredbåndsbransjen, og at Monsternett forsøker å ligge i forkant.

– For noen ganske få år tilbake var dette med å streame film, se TV-nyheter, surfe på Internett og kanskje endog jobbe via Internett ikke så vanlig som nå. Noen hadde TV på hytta eller medbrakt videospiller, det å hente seg en papiravis på nærmeste nærbutikk var dagens høydepunkt og man snakket via telefon med de man ønsket å holde kontakt med.

– Dette er ikke "for 100 år siden", men for rimelig få år tilbake. Bruken av Internett, som for mange er et selvpålagt krav om tilgjengelighet privat og også knyttet til arbeid, gjør at nettkapasiteten hele tiden må bygges ut og bygges om.

– Monsternett har mange sendermaster ute i Østfold og tilhørende noder, som sender bredbåndssignaler raskt og stabilt, og vi bytter fortløpende ut tekniske løsninger, bygger ut i nye områder og styrker kapasiteten. Det å ligge i forkant av utviklingen er viktig for oss, sier han.

I år har Monsternett blant annet styrket sin tilstedeværelse på Fredrikstad-kysten ved å koble opp nytt senderuttsyr både på Torgauten fort og på Langøya .

– Forespørslene er mange fra dette området, og kundene strømmer nå til akkurat slik vi så det for oss. Det er mange hyttefolk, og også fastboende i dette området, og de som nå er raske med bestilling kan regne med å få trådløst bredbånd på plass før sommerferien.

– Internett har blitt "et must" for mange, enten man liker det eller ei, og nettbruken er snart like stor på en hytte som den er hjemme. Derfor oppfordrer vi folk til å skaffe et Hytteabonnement fra Monsternett , som enten er beregnet på den store familiens forbuk av data eller for mindre omfangsrikt bruk, sier Vegard.

Les også:
* – Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet


– Jag trivs best i öppna landskap....

Garantert stabilt bredbånd med "fri sikt"

– Monsternett har et prinsipp om "fri sikt". Det betyr i realiteten, at dersom du kan se eller bli sett av våre sendere i "öppna landskap", så er du garantert raskt og stabilt, trådløst bredbånd. Hvis vi ikke er sikre på at du kan nås av våre signaler, sjekker vi det nærmere og enten finner vi en spesial-løsning for deg eller vi må avvise å montere.

– Enkelte av våre abonnenter ligger "nede i en dump", men vi har via nabohyttas vegg eller på annen måte klart å finne en løsning, som gjør at vi når også de som er "nede i dumpa". Vår tanke er, at vi skal garantere deg godt bredbånd, og skulle du være misfornøyd er det 100 prosent fornøydgaranti de første 30 dagene etter montering, og du betaler da ikke noe.

– For å komme dit, at vi får vurdert om du kan få vårt trådløse bredbånd eller ei, er det viktig at du snarest bestiller og det gjør du via nett HER , sier Vegard (klikk på de ordet "HER").

Artikkelen fortsetter under bildet

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Du kan også bruke Min Side til å åpne hytta, og tildele deg selv "klipp".

Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Du kan lese mer om de mest stilte spørsmålene rundt leveringstid, installasjon, hastigheter og annet våre kunder har hatt spørsmål om ved å trykke HER .Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute