!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

200 nye husstander på Hjortsberg kan få Monsternett

Monsternett bygger stadig ut sin senderkapasitet i Østfold. Fra april har 200 nye husstander i Hjortsberg-området i Halden mulighet  for å koble seg til trådløst bredbånd.

Monsternetts kundemasse ligger i kommunene Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder.

Kundene er både i segmentene bedrift, privat og hytte, og det pågår fortløpende utvidelse av senderkapasiteten, slik at flere kan nås av Monsternetts trådløse bredbånd.

I den senere tid har Monsternett bygget ut kapasiteten sin ved Hjortsberg skole i Halden, der det er stor tetthet av boliger.

– Vi begynte arbeidet her i begynnelsen av februar. Med planlegging og utførelse av jobben ble vi ferdige nå i april. Det er Monsternetts Sverre Nilsen, som i hovedsak har bygget senderen, som dekker et geografisk område rundt Hjortsberg skole.

– Trådløst bredbånd fra denne senderen vil være et godt alternativ for de mange, som bor i dette området, og vi estimerer at rundt 200 husstander nås av senderen, sier Monsternetts Anders Remi Rusten.

Les mer: Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under bildet.


– Rundt 200 husstander i Hjortsberg-området kan få tilgang til Monsternetts nye sender, forteller Anders Remi Rusten.

Fri sikt

Monsternett har bygget ut trådløst bredbånd gjennom 16 år, og med Bredbånd Privat fra Monsternett får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter.

– Prinsippet om "fri sikt" er ufravikelig for oss i Monsternett. Er det fri sikt mellom våre sendermaster og stedet der du bor, garanterer vi deg raskt og stabilt bredbånd, sier Remi Rusten.

Du overfører hvor mye data du vil hver eneste måned, uten å måtte tenke på hvor mange GB du har lastet ned. Montering er inkludert, og blir utført av profesjonell installatør.

– Montøren hjelper deg på nett med alle "dingsene" dine. Når han reiser, er du på lufta. Nettet er raskt og stabilt.

– Du får dessuten en 30-dagers 100% fornøyd-garanti: Dersom du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon, sier Anders Remi.

Les mer: Bestill raskt, stabilt bredbånd som virker i Østfold

Artikkelen fortsetter under bildet.


Du får ikke regning fra Monsternett selv om du bestiller og vi slår fast at vi ikke kan levere til deg.

Bare bestill- du får ikke regning, hvis du ikke kan få bredbånd

Monsternetts kunder spør ofte om dette med dekningsområde og om det finnes noe "dekningskart".

– Vi har ikke noe "dekningskart", men ønsker at du bare skal bestille fra oss på vår kontaktside , og så finner vi raskt ut om du er i et allerede godt utprøvd område for oss, med flere andre bredbåndskunder trådløst, eller om vi må finne en "Petter Smart-løsning" for deg, sier Anders Remi.

– Andre ganger er det dessverre slik, at vi ikke i det hele tatt kan nå frem til deg med trådløse signaler. Boligen eller hytta di ligger kanskje bak et fjell eller nede i en dump, og den "frie sikten" mellom vår sendermast og den lille antennen vi plasserer hos deg er da ikke tilstede og du kan ikke få bredbånd.

– Regning får du ikke selv om du bestiller, når du ikke kan få bredbånd, forteller han.

Kommer det flere henvendelser fra samme område samles disse opp hos Monsternett, og det vil da bli vurdert om det skal bygges en sendermast i det aktuelle området.

Les også: – Fri sikt og du får Monsternetts bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lett å komme i kontakt

Monsternett tilbyr trådløst bredbånd til hus , bedrifter og hytter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler, og henvendelsene er mange i løpet av et år.

Det enkleste er ofte å sende en mail til Monsternett , ringe på telefon 69 70 18 00 eller kontakte oss via Facebook .

Monsternett har også en meldingsfunksjon på nettsiden, og en «oppring-funksjon», der vi ringer deg opp ved neste anledning.

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement; Bedrift, privat eller hytte – trykk HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute