!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Karsten med auksjonarius flosshatt og sitt sedvanlige blide åsyn. Foto: Privat

Den glade vaktmester roser Monsternett

Karsten Wiig er et godt kjent fjes i Halden og omegn og har gjennom årene utmerket seg som en positiv mann som elsker sin hjemby. Han er også glad i Monsternett.

– Jeg er veldig glad i Halden og jeg heier på alle som handler i Halden og bor i Halden. Det er viktig å være optimist særlig i disse dager og å spre glede til hverandre, sier Karsten på kjent vis.

Mange kjenner han fra hans tid som auksjonarius og har kost seg med de kvikke replikkene som fulgte ham i auksjonariusrollen, der han hadde jobben med å selge stort og smått.

For tiden har han trappet ned auksjonariusrollen, men er aktiv i bybildet på mange andre måter og har alltid et vennlig smil og et hyggelig «hei» og komme med, når han passerer.

– Det er godt at vi her i denne byen har så mange bra folk, bredt og spennende næringsliv, og jeg vil også heie på politikerne i byen vår i denne sammenhengen.

– Lokale politikere bruker kveld etter kveld på å lese dokumenter og på å fatte vedtak som kanskje ikke alle liker, og det er sannelig ikke bare en hyggelig rolle. Jeg må si jeg er full av beundring for de som tar på seg en slik oppgave.

Les også: – God opplevelse av Monsternetts bredbånd

Artikkelen fortsetter under bilderHalden og Fredriksten festning ligger Karsten Wiig varmt om brystet, og han kan ikke få fullrost byen
og innbyggerne nok.

Flinke folk i Monsternett

Karsten driver et vaktmesterselskap og har næringslivskunder i Halden spesielt i sentrum av byen.

– Min jobb er å drive med innvendig vedlikehold og tilsyn i bedrifter og det er mange flinke folk her i Halden og fine bedrifter, som jeg får lov til å komme innom og gi en håndsrekning

– Når det gjelder Monsternett bruker jeg bredbånd på kontoret og jeg må si jeg er imponert over service og hyggelig kundebehandling fra denne lokale bredbåndsleverandøren.

– Det er en fin gjeng montører de sender ut, og de jeg har truffet har vært effektive og flinke. Når jeg har ringt kundeservice hos Monsternett har jeg blitt møtt med veldig positiv innstilling og slikt setter jeg stor pris på.

– Det er lettvint og greit å ringe til Monsternett å ta kontakt og servicen er helt upåklagelig, sier Karsten.

Les også: Monsternett tilbyr bredbånd til bedrifter

Artikkelen fortsetter under bildet.


Karsten Wiig skryter av Monsternetts montører og kundeservice.


Med fokus på Østfold

Monsternett leverer bredbånd til flere tusen kunder i Halden, Fredrikstad, Hvaler, Sarpsborg og tilstøtende områder innenfor kategoriene «Privat», «Bedrift» og «Hytte».

I løpet av de 17 årene Monsternett har levert hovedsakelig trådløst bredbånd har vi møtt på bedrifter, hytteeiere og folk i vanlige hjem rundt om, som er frustrerte fordi bredbåndet ikke fungerer som det skal.

Dette med bredbånd og Internett viser seg nemlig å ikke alltid være fullt så enkelt som offensive selgere som regel forteller.

For det kan være vanskelig å orientere seg, og man vet kanskje ikke hvordan ulike teknologier og produkter skal sammenlignes for å forstå hva man bør velge.

Hva verre er - først etter kjøpet er gjort kommer de virkelige problemene til overflaten.

For eksempel:

*Det er ikke alle som klarer å koble opp utstyret selv, noe som fører til alle mulige slags problemer og frustrasjoner

*Kanskje blir man lovet en hastighet, men opplever at man ikke får den hastigheten.

*Kanskje kommer det også uventede gebyrer på regningen

*Eller så kan det hende at leverandøren ikke følger opp opp slik de skal, slik at bredbåndet ikke virker

Og alt dette gjør at du må bruke tid og energi på å vente både i telefonkøer og på feilretting ved jevne og ujevne mellomrom.

Vi skal ikke engang begynne på hvilke andre frustrasjoner og konsekvenser dårlig bredbånd kan gi deg. Du vet det allerede.

Akkurat som deg, trenger vi i Monsternett også at ting virker, enten det er hjemme, på hytta eller på jobben. Det verste som er, er når ting ikke fungerer.

Monsternett tilbyr:

*30 dagers fornøydgaranti

*Overfør ubegrenset antall Gb/ mnd (ingen datakvoter)

*Inkluderer montering utført av profesjonell installatør

*Monsternett har vi satset på en fleksibel og lett tilgjengelig kundeservice, som du når via telefon eller på Facebook .

Les mer om Monsternett PRIVAT: Klikk her

Les mer om Monsternett BEDRIFT: Klikk her

Les mer om Monsternett HYTTE: Klikk her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute