!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Innfelt Camilla Mollestad. Foto: Clarion Collection Hotel Park Halden/ Norwegian Hospitality Group AS

– God opplevelse av Monsternetts bredbånd

Clarion Collection Hotel Park Halden er svært tilfreds med Monsternetts bredbånd.

Clarion Collection Hotel Park Halden har 64 rom og Wi-Fi brukes på alle rom, på fellesområder og i kurs- og konferanselokalitetene.

Hotellet har et gjestenettverk og et administrativt nettverk.

– Bredbåndet benyttes av gjester, til kurs og konferanser, i fellesrommene  og i forbindelse med administrative gjøremål på hotellet.

– Wi-Fi må være bra og det er gode tilbakemeldinger fra gjestene. Vi opplever Monsternetts bredbånd som stabilt og bra, sier Camilla Mollestad, som er hotellsjef på Clarion Collection Hotel Park Halden.

Les også: Monsternett tilbyr bredbånd til bedrifter

Artikkelen fortsetter under bildet.

"Park Hotell" har lange tradisjoner som selskapslokaler for haldenserne, og er kjent for sitt gode kjøkken.
Med kort vei til sentrum og Rød herregård (nede t.v.) er hotellet et populært overnattingssted for tilreisende.

Populært hotell med lange tradisjoner

På folkemunne heter hotellet «Park Hotell», og har en historie langt tilbake i tid. Med sin beliggenhet i kort gangavstand til Halden sentrum, byens severdigheter, shopping og uteliv, og enda kortere vei til vakre Rød Herregård, er hotellet et populært overnattingssted.

Hotellet tilbyr 64 rom og suiter, gratis parkering, treningsrom, badstue og konferanselokaler. Middag og kveldsmat inngår i prisen for overnatting.

I Halden er hotellet gjennom mange generasjoner kjent for sin gode mat og hyggelige selskapslokaler. Det er ikke tall på alle de bryllupene, konfirmasjoner, begravelser, firmasammenkomster og andre sosiale samvær haldenserne har hatt på «Park Hotell».

Ellers kommer gjestene til hotellet fra hele verden.

– I et normalår er det amerikanere, asiater, folk fra Sør-Afrika, Dubai, masse europeere og skandinaver her hos oss, forteller Camilla som har jobbet på hotellet fra 2014.

Hotellet har, i likhet med de fleste andre i reiselivsbransjen verden over merket coronapandemien godt, men det er optimisme.

– 2020 er slett ikke et «normalår», men vi har ting på gang og de gjestene vi har gir uttrykk for at de er fornøyde. Vi er optimistiske med tanke på fremtiden, sier hun.

Fra 5. januar 2015 er Norwegian Hospitality Group AS eier av Clarion Collection Hotel Park Halden .

Artikkelen fortsetter under bildet.


Lyse og trivelige konferanselokaler, fitness- og trimavdeling, samt tilbud om guiding på Fredriksten
festning (nede til venstre) er noe mange kursdeltakere setter pris på.

Kurs og konferanse i kombinasjon med lokale opplevelser

Kurs- og konferansetilbudet fra hotellet retter seg mot Østlandet.

Clarion Collection Hotel Park Halden tilbyr en moderne konferansesal med kapasitet opptil 80 personer i klasserom, utstyrt med moderne AV-utstyr, samt 3 grupperom.

Det er en trivelig konferansesal med god belysning og dagslys, Wi-Fi og gode parkeringsmuligheter.

– Det er mange bedrifter som har hovedkontor eller søsterbedrifter i Halden, og de som har overnattingsbehov kommer mange av dem hit til oss, sier Camilla.

Hun forteller at Clarion Collection Hotel Park Halden har kurs- og konferansetilbud både for endagskonferanser og over flere dager.

– Mange velger da også å kombinere kurs og konferanser med opplevelser i Halden. Det kan for eksempel være en guidet tur på Fredriksten festning eller en tur med båten «MS Brekke», som både går i charter og i sommerhalvåret seiler flere dager i uken med turister i Haldenvassdraget, forteller Camilla.

Clarion Collection Hotel Park Halden har pakketilbud på overnatting i dobbeltrom og inngang for to personer til klatreparken Klatring på Grensen rett utenfor sentrum av Halden.

Hotellet tilbyr inntil to barn opp til 15 år å få bo gratis med foreldre i pakketilbudet, og kveldsmat og frokost på hotellet er også inkludert.

For den som trenger ytterligere fysisk utfoldelse, etter for eksempel en spasertur på Fredriksten festning eller en opplevelse i klatreparken, kan Clarion Collection Hotel Park Halden tilby en gym- og fitnessavdeling.

Der finnes et fullt utstyrt trimrom og sauna (unisex) med tilhørende dame- og herre garderober, og hotellgjestene har fri entre.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute