!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Heier på dere i Monsternett

Familie på fire med to voksne og to barn streamer og jobber via hytteabonnementet fra Monsternett.

– Vi har droppet TV-boks og streamer nå via Apple-TV. I tillegg ser barna på YouTube, og vi har også «hyttekontor» via Monsternetts bredbånd, forteller Merethe Fosby.

Familien på fire (på bildet over fra venstre Henrik, Marius, Håkon og Merethe Fosby) har hytte på Tyttebærtangen ytterst på Kråkerøy i Fredrikstad, og infrastrukturen inviterer ikke til særlig mange bredbåndsløsninger.

– Enten ville det ha vært bredbånd via mobiltelefonnettet, som jeg vet er ganske kostbart, eller å ikke ha hatt tilgang til Internett. Trodde ingen kunne levere bredbånd til hytta, men så kom jeg over Monsternett på Facebook, og det er en fantastisk god løsning, sier hun.

Les også:
Bredbåndet som tar kundene med storm
Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her

Artikkelen fortsetter under bildet

– Kundeservice er svært god og opplevelsen vi hadde, da montøren kom på besøk, var også positiv, sier Merethe.

Hytteabonnement

– Vi har Monsternetts "Hytte 20"-abonnement og det holder i massevis for oss. Det streames opp til tre strømmer samtidig, og det er helt problemfritt, sier Merethe, som jobber med datanettverk selv på arbeidsplassen sin.

Hun forteller at familien savnet et raskt, stabilt og bra bredbånd, og hun opplever at hytteabonnement fra Monsternett er smart.

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig, slik du gjør hjemme. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp".

– Det er et rimelig alternativ for oss, og det har god kapasitet. Vi er her mest om sommeren, men har også muligheten for å åpne abonnementet med SMS utenfor vanlig hyttesesong, så det passer oss fint, sier Merethe.

Les mer:
Tenker du på hyttebredbånd?
Bestill trådløst bredbånd på hytta fra Monsternett!
Artikkelen fortsetter under video

– Heier på Monsternett

– Vi har et veldig godt inntrykk av Monsternett. Kundeservice er svært god og opplevelsen vi hadde, da montøren kom på besøk, var også positiv.

– Montøren gjorde installasjonen raskt og greit, la ledninger pent på hytta og ikke minst var han hyggelig og ga mye informasjon. Mannen min tok til og med et bilde av montøren, og la ut på Instagram, der han skrøt av servicen, forteller hun.

Merethe har også varslet inn en feil hun oppdaget for en tid tilbake, og opplevde at feilen ble raskt ekspedert og at hennes varsel ble positivt mottatt hos Monsternett.

– Jeg opplevde det som at det var «ekte mennesker», som tok imot beskjeden, og at de var en del av et lite og dedikert team. Godt tilbud, bra dekning og god service.

– Vi heier på dere. Må være utrolig kult å arbeide i en så liten bedrift som gjør en forskjell for folk. Keep up the good work, avslutter hun.

Les mer:
Bestill raskt, stabilt bredbånd som virker i Østfold
Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternett benytter seg av flere ulike typer antenner ute hos kundene. Er det fri sikt mellom deg og en av Monsternetts mange sendermaster ute i Østfold er du garantert raskt, trådløst bredbånd.

Mer om Monsternetts hytteabonnement

  • Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.
  • I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.
  • Hytteabonnementet inkluderer montering utført av profesjonell installatør
  • Fri bruk - ingen datakvoter
  • Garantert 100 prosent fornøyd. 30 dagers «fornøydgaranti»
  • Leveringsområder: Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder

Bestill Monsternetts hytteabonnement her .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute