!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Kunne ikke fått noe bedre sted å være lærling

Christian August Solstad skal gjennomføre et 2,5 år langt lærlinge-løp hos Monsternett. Han gleder seg.

Christian August var ferdig på Porsnes videregående skole i Halden i våres, og han har tegnet lærling kontrakt hos Monsternett for to år og et halvt år.

Han har gått på elektrolinje data og elektronikk Porsnes, og målsettingen hans er å jobbe med IKT service.

Han skal ta fagbrev hos Monsternett, og det synes han er helt topp.

– Jeg kunne ikke fått et bedre sted å være lærling på. Jeg var veldig heldig i det hele tatt som fikk lærlingeplass fordi er det flere på min linje som ikke har fått det dessverre, sier han og legger til:

– Dette er en fin måte å få kjennskap til arbeidslivet på og veldig flott å få dette på CVen.

Les også:
- Kable så mye du kan hjemme
- Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Artikkelen fortsetter under bildet


Christian August driver også med "forskning", og sammen med Jesper er det blant annet laget et program for sikker sletting av harddisker.

Veldig interessert i data

Underveis i lærlingeperioden har Christian August en læreplan som skal følges med mye teori og praksis hos Monsternett.

– Jeg har vært her noen ganger per uke siden februar i år og startet for fullt fra 15. juni. Her har jeg har fått masse erfaring allerede og trives veldig godt med oppgaver rettet både mot tekniske gjøremål internt på huset og utad mot Monsternetts kunder, sier han.

18-åringen er opptatt av data og det å være sammen med venner på fritiden og han synes dagene går fort hos Monsternett med varierte oppgaver.

Mange kunder har allerede truffet på Christian August i sine henvendelser til kundeservice og det er svært ofte de samme tingene folk har vært utsatt for.

– Veldig ofte er det stikkontakten i veggen som har løsnet eller en ledning til datautstyret eller router som sitter løst.

– Dette er som regel noe folk klarer å finne ut av selv, men vi hjelper dem jo selvfølgelig når de ringer hit og spør om hjelp, sier han.

Sammen med Jesper Westby Hansen, som er relativt nylig ansatt hos Monsternett , har Christian August «forsket fram» egne programmer, som blant annet gjør sletting av harddisker langt sikrere.

– Det vi har satt sammen er et program som sletter harddisken 11 ganger, og da er det rimelig trygt å gjenbruke harddisken, sier han.

Les også:
- Eksplosivt bredbåndssalg gir venteliste

Artikkelen fortsetter under bildet


Dette sier Monsternetts kunder.

OBS Følg oss på Facebook

Opplysninger om vedlikehold, utvidelser og oppdateringer knyttet til Monsternetts virksomhet finner du raskt på vår Facebookside.

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Se også:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute