!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bredbånd til anneks, uteplass eller naust - se tips!

Monsternetts trådløse bredbånd er populært i hus og hytter, og for den som ønsker å utvide bredbåndsområdet til uteplassen, naustet eller annekset er det flere muligheter.

Monsternett leverer bredbånd ferdig montert med garanti til Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder.

Trådløst bredbånd, basert på radiosignaler, er en svært populær og stabil løsning og mange hyttefolk i Østfold har Monsternett som sine foretrukne leverandør.

«Fri sikt» betyr at det må være en helt fri siktlinje fra Monsternetts nærmeste sender og frem til antennen som settes på eiendommen din, og da er du garantert stabilt bredbånd. «Fri sikt» betyr altså at det ikke kan være hindringer i denne siktlinjen, ei heller greiner, busker og kvister.

– Vi har flere gode løsninger for den som ligger «nede i en dump» eller bak en kolle, og har du gode hyttenaboer som har Monsternett fra før av kan vi videresende signalene via naboen til deg om vi kan få fri sikt, og det fungerer fint i prakis, sier Monsternetts Anders Remi Rusten.

En montering av trådløst bredbånd tar vanligvis en times tid, og da setter montøren opp en liten antenne hos deg, kobler til ruter og dermed er du på Internett.

–  Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du inntil 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100 prosent fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

– Monsternett søker alltid å løse eventuelle utfordringer på beste måte. Ingen er tjent med en kunde som ikke er fornøyd. Ta kontakt med oss, så vil vi alltid prøve å løse eventuelle problemer, sier Remi.

Det er også flere løsninger for å få utvidet bredbånd i og rundt hytta samt tilliggende bygninger (se nedenfor).

Spørsmål og svar knyttet til Monsternetts bredbånd og montering av bredbånd finner du ved å klikke på lenken HER

Artikkelen fortsetter under bildet


Stabilt trådløst bredbånd inne og ute kan løses på flere måter.

Anbefaler alltid kabel

– Når vi har montert opp en ruter hjemme hos deg, har du full tilgang til Internett. De trådløse signalene fra ruteren er stabile også med flere brukere, og vi tilbyr ulike bredbåndspakker for ulike behov, sier Remi.

– Er det mange Internett-brukere på hytta samtidig er selvfølgelig behovet for kraftigere bredbånd tilstede. Men man må alltid huske på at alle rutere har sine begrensninger på det med å sende trådløse signaler innendørs uansett hvilken bredbåndsleverandør du velger. Skal bredbåndssignalene gjennom flere vegger til flere rom, da anbefaler vi Deco som en god løsning, sier Remi.

Deco er en Wi-Fi-løsning for hele hjemmet som holder nettverket ditt sterkt, uansett hvilken størrelse eller planløsning hjemmet ditt har.

Monsternett har testet Deco-løsningen og fant den veldig stabil og god.

– Deco er det beste alternativet vi har testet så langt, og rekkevidden er god, det er høy hastighet over stort område og det er en virkelig stabil løsning.

– Vi testet Deco-løsningen i våre kontorer, og signalene gikk raskt og stabilt gjennom flere vegger og betongvegger, og leverer full hastighet, forteller Monsternetts Christian August Solstad.

Mange opplever at signalene innendørs går tregt, selv om de har fiber lagt inn til husveggen. Ofte skyldes det at veggene i huset man bor i «fanger» trådløse signaler fra ruteren før de når frem til en TV, Xbox, Playstation, PC, Mac eller mobil og bredbåndet oppleves som «tregt».

Vi anbefaler alltid folk å kable mest mulig ut fra ruteren til smart-TV, Xbox og annet som stjeler mye bredbåndskapasitet, for det er begrenset kapasitet i slike rutere og det er også derfor vi anbefaler Deco.

– Deco-løsningen velger automatisk den beste ruten for alle enhetene i hjemmet basert på plasseringen til hver Deco-enhet. Uansett hvor du er, har du alltid best mulig tilkobling. Det er små og anonyme noder, som plasseres ut i huset, sier Christian.

Les også: - Kable så mye du kan hjemme

Bredbånd til naust og uteplass

– Det vi ser er at mange ønsker seg solid bredbånd rundt huset der antennen er satt opp og ruteren er plassert, og det er det flere måter å finne løsninger på. Har man Deco-løsningen plassert ved vindusruta vil den sende signaler mange meter utenfor vindusruta. Det er en enkel og grei måte å få signaler til uteplassen på, om den ligger ikke alt for langt fra huset.

– Når man har et anneks eller et naust man vil ha bredbånd til er det en del som velger å grave ned en kabel i egnede rør, slik at det er full kabelhastighet fra ruter til annekset der det plasseres en ny ruter, som sprer trådløse signaler.

– Atter andre velger en intern repeater-løsning, som i praksis betyr at du sender signaler fra en liten antenne på husveggen og over til en annen liten antenne på annekset eller naustet. Trådløst og stabilt, sier Remi og han fortsetter:

– Monsternett sørger i samråd med hus- eller hytteeier for å finne den beste løsningen for plassering av antenne og ruter, og vi hjelper også til med montering av Deco-løsninger eller repeater.

Signaler fra Monsternetts sendere i Østfold går flere kilometer i fritt lende og antennen på ditt hus eller hytte er ikke stor, og sørger for stabilt og raskt bredbånd helt uten datakvoter.

– Hele familien får skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta med Monsternett, og vi er glade for alle de positive tilbakemeldingene vi får. Ta kontakt og forhør deg om du kan få levert vårt trådløse bredbånd, sier han.

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS eller MinSide kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Kontakt Monsternett HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute