!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Fortsetter bredbåndsutbyggingen langs kysten: Mørvika

Hyttefolket i Mørvika-, Sponvika- og Svalerødkilen-området i Halden har fått ny sender for trådløst bredbånd.

– Nå har vi fått på plass en sender i en Telia-mast med enorm utsikt over deler av Østfolds kystområder. Hyttefolk og fastboende i områdene Sponvika, Mørvika og Røsnæskilen får nå utvidet tilgang på vårt trådløse bredbånd, sier Monsternetts Anders Remi Rusten.

Sammen med Nicolai Skånvik har Remi klatret høyt i masta, montert nytt senderutstyr og også funnet en god løsning for å dekke et bredest mulig område ved "å skyte" bredbåndssignalene over til Tange.

– Fra Telia-masta ser vi over til Tange, der det ligger en hytte vi også har satt opp en sender på. Fra hytta "skytes bredbåndssignalene tilbake" fra Telia-masta og over til hytteområdene. Mange hytteiere, som til nå har hatt 4G som eneste bredbåndsløsning, får nå tilgang på vårt stabile og trådløse bredbånd, sier han.

Senderutstyret Monsternett nå har satt opp (se bildet nedenfor) sender ut i 270 graders vinkel, og når mange i tillegg til signalene fra senderen på hyttetaket på Tange.

– Fra toppen av masta i Mørvika er det fri sikt i retning Hvaler, Ullerøy og deler av Halden, så de mange som har henvendt seg til oss om å bygge ut, kan nå bare ta kontakt og få bredbånd levert, sier Remi.

Les også:

* – Ser du masta på Langøya har du mest sannsynlig dekning
* Monsternett øker kapasiteten på Fredrikstad-kysten

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bygger ut etter kundenes ønsker

I fjor og i år har Monsternett oppgradert og utvidet kapasiteten i Østfold, og foruten utbygging på Langøya og Torgauten fort i Fredrikstad er utstyr byttet og utvidet flere steder, for å gi bedre kapasitet.

– Hyttebredbåndet vårt er, i likhet med trådløst bredbånd til boligområder, veldig populært. For mange er vårt bredbånd det eneste stabile alternativet i og med at Telenor stort sett har sluttet å vedlikeholde sine telefonkabler, som også fraktet data.

– Det er ellers oftes slik, at ute i "de dype skoger" legger ikke de store bredbåndsaktørene fiber og det samme langs kysten. Vårt trådløse bredbånd har god hastighet og er stabilt, og vi sender radiobaserte signaler over flere kilometer fra en sender til hus og hytter, forteller Remi.

I mange tilfeller, som i Mørvika-, Sponvika- og Svalerødkilen-området, har potensielle kunder meldt inn sin interesse, og Monsternett samler opp henvendelsene.

– På et tidspunkt det ser ut til å være regningssvarende å sette opp en sendermast eller etablere nytt senderutstyr dukker vi opp, og tilbyr trådløst bredbånd, når henvendelsene er mange nok. Jeg oppfordrer folk til å melde inn sin interesse, slik at vi fortløpende får en oversikt over hvor folk i Østfold-kommunene vi leverer til mener det er et behov, sier han.

Når du melder din interesse blir du oppfordret til "å bestille" bredbånd, og det er kun et teknisk spørsmål.

– For å kartlegge interessen "bestilles" bredbånd av potensielle kunder, men ingen får noen regning før vi faktisk har slått fast at vi kan levere bredbånd dit ønskene kommer fra og har etablert en relasjon til den enkelte, og vet at vedkommende konkret ønsker seg trådløst bredbånd levert fra oss, sier han.

Du kan melde din interesse ved å trykke på denne lenken HER .

Artikkelen fortsetter under bildet

Monsternetts trådløse bredbånd er ofte det eneste stabile alternativet for hyttefolk litt utenfor allfarvei.

Enorm pågang

Monsternett leverer bredbånd i Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder, og leverer innenfor områdene privat , hytte og bedrift .

Gjennom årene har "jungeltelegrafen" jobbet i Monsternetts favør, og kundene er mange og fornøyde.

– Det finnes mange store landsdekkende leverandører av bredbånd, og det kommer stadig flere til. Forskjellen på de og oss er lokalkunnskap om Østfold.

– Vi kjenner ditt nærområde fordi det også er vårt nærområde, og leverer per i dag til Halden , Sarpsborg , Fredrikstad , Hvaler og tilstøtende områder. På bakgrunn av vår lokale tilhørighet, vet vi hva som må til for å levere bredbånd som fungerer i nettopp ditt nabolag.

– I Monsternett har vi en personlig tilnærming til alt vi gjør, og våre kunders tilfredshet kommer før alt annet. Derfor arbeider vi med et avgrenset geografisk område, som gjør at vi alltid er i nærheten av våre kunder, sier Remi.

*Monteringen utføres av profesjonell installatør

*Det er fri bruk av data (ingen datakvoter)

*30 dagers 100 % fornøyd-garanti

Du kan melde din interesse ved å trykke på denne lenken HER .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute