!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Det er rene Monster-øya her ute

Arne Askerød har både skaffet seg eget hyttebredbånd og vervet andre i nabolaget på Karlsøya i Sarpsborg.

– Vi har hatt bredbånd fra Monsternett på hytta siden i april i år, og vi er veldig godt fornøyd og har fått flere gode tips fra Monsternett blant annet til hvordan vi skal finne løsninger som kan forlenge signaler her rundt hytta, sier Arne Askerød (bildet) fornøyd.

Hytta ligger på kystperlen Karlsøya og den bruker familien veldig hyppig.

Karlsøy er ei øy ved kysten i Sarpsborg kommune. En bru over Karlsøysundet knytter Nordre Karlsøy til Ullerøy på fastlandet. Det grunne Nøtsundet skiller Nordre Karlsøy fra Søndre Karlsøy.

Nordre Karlsøy er for det meste utbygd med hytter.

Her kan du lese mer om hyttebredbånd eller bestill bredbånd for deg som bor i Sarpsborg-området!

Les mer:
Heier på dere i Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet

Johnny Cash opptrådte i og laget sanger om flere fengsler. Folsom Prison, som er et amerikansk høyrisikofengsel (t.v.), var et av disse fengslene. Skiltet er fra Johnny Cash Museum i Nashville, Tennessee

Sang duett med Johnny Cash

– Jeg har «en furtebu» på hyttetomta, der jeg sitter og holder på med musikk. Jeg laster ned musikk for lytting, og jeg lager musikk. Bredbåndet til «furtebua» har i alle år vært tregt, men fra Monsternett er jeg anbefalt en «Mesh-løsning» , som forsterker signalene.

– Det tenker jeg kan være en god løsning for meg, sier Arne som i mange år har vært over gjennomsnittet musikkinteressert og har sine favoritter innen countrymusikk, men han lytter også gjerne til gitarbasert musikk, J.J. Cale og andre.

– For mange år siden var jeg sjømann, og når vi gikk i land pleide jeg å oppsøke steder der datidens kjente countrymusikere opptrådte. Ved en anledning traff jeg på Johnny Cash i et konsertlokale, og jeg spurte ham om jeg kunne få synge sammen med ham.

– Sporty som Cash var sa han bare «kom opp her» og så sang vi sammen. Det var en veldig stor opplevelse for meg, for han er en av mine aller største favoritter, sier Arne.

Les også:
Monsternett 2020: Eksplosivt bredbåndssalg gir venteliste

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternetts trådløse bredbånd går over lange avstander og krever minimalt med monteringsarbeide.

– Bredbånd «godkjent» av barnebarna

Etter at Arne Askerød, som selv er bosatt i Sarpsborg, fikk seg trådløst bredbånd fra Monsternett har flere andre i hyttenabolaget også skaffet seg det.

– Da Monsternetts montør var her og sjekket om jeg kunne motta trådløst bredbånd hadde jeg «klokkeklare» signaler til hytta mi fra senderen i Sponvika 8,5 kilometer i luftlinje unna.

– En nabo med hytte litt annerledes i terrenget får sine signaler via hytta vår, der vi har to av disse små antenne-tallerkenene Monsternett tar imot signaler med. Signalene sendes på repeater til naboen, som er godt fornøyd.

Også en blogger med tilhold i hyttenabolaget har skaffet seg Monsternetts bredbånd.

– Hun bruker Internett mye, og har slitt litt med dårlige signaler her, men nå er det i orden, sier han.

– Det har blitt rene «Monster-øya» her hos oss, sier Arne, som også kan fortelle at det trådløse bredbåndet er «godkjent» av barnebarna.

– Det var litt klager før i tiden over tregt bredbånd, men nå kan alle fire sitte med hver sin Ipad og det surfes flittig via trådløst bredbånd uten problemer, sier han.

Koser seg på Karlsøya

– På hytta pleier vi å slappe av med venner, fiske og gå turer. Karlsøya er et herlig sted og vi er her veldig mye – nesten helårs, sier han og legger til:

– Vi bruker Monsternetts bredbånd til nyheter og selvfølgelig følger vi med på Facebook.

Som pensjonist har han nå mer fritid, og Arne, som i mange år har vært aktiv i sykkelmiljøet i Sarpsborg, tar sikte på å få mer tid til sykling.

– Jeg har lovet meg selv at jeg skal starte opp med syklingen nå når jeg har blitt pensjonist, sier han og forteller at han ser fram til å kose seg ute på Karlsøya i sommer.

Bli med på kundeintervju du også:

Arne er plukket ut til å bli månedens intervjuobjekt her på Monsternett-bloggen og får tilsendt et gavekort fra Clas Ohlson på 500,- kr.

Alle Monsternetts kunder får et tilbud om å bli med på kundeintervju, når de starter opp som nye kunder og kundene svarer også på et spørreskjema. Det er enkle og greie spørsmål du inviteres til å svare på, og enkelte av kundene blir også valgt ut til et intervju, og da ringes du opp og vi tar en liten prat med deg.

Intervjuet legges ut på bloggen og på sosiale medier, og av og til også i andre sammenheng.

Vi skriver om mange forskjellige ting på bloggen, som vi håper du finner det er interessant å lese om, enten det gjelder prosjekter vi holder på med, ny teknologi eller annet som er relevant for både kunder og andre.

Mange synes dessuten det er hyggelig og morsomt å lese om andre mennesker og hvordan de har det i hverdagen, eller hvordan de bruker Monsternetts bredbånd.

Noe av det mest populære på bloggen er historiene fra Monsternetts kunder, og har du lyst til å bli med også melde deg på her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute