!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Flytter ditt abonnement gratis når du flytter

Monsternetts kunder rører på seg fra tid til annen, og abonnementet følger med på flyttelasset gratis om du ønsker det.

Monsternett har levert trådløst bredbånd i nærmere 18 år i Østfold. Primært er det kunder innenfor trådløst bredbånd, men det finnes også fiberkunder i Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder.

– Vi har fornøyde privatkunder, hyttekunder og næringslivskunder i Østfold, og dette med 100 prosent fornøyd-garanti, gratis installasjon av bredbånd og lett tilgjengelig kundeservice er noe kundene legger merke til, sier Monsternetts Heidi Svanberg.

Konkurrentene er sterke, men Monsternett opplever at de som har hatt fiber fra andre leverandører kommer tilbake som kunder på trådløst bredbånd.

– Ja, det ser slik ut og det er enkelt å forklare hvorfor. Hvis du har «normal bruk» av bredbånd, og da snakker jeg om langt mindre enn den hastigheten vi leverer fra oss, så er det ikke behov for å ha flere hundre megabit i nedlastingskapasitet.

– Folk forstår det selv, at det er slik det henger sammen. Når stabiliteten vi leverer og prisen Monsternett tilbyr for raskt bredbånd uten datakvoter er konkurransedyktig, da kommer folk tilbake som kunder, sier hun.

Les mer: Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Artikkelen fortsetter under bildet

Flytter med på lasset

Monsternett har et prinsipp om «fri sikt». Det betyr enkelt og greit at dersom bygningen du vil ha satt opp en antenne på for mottak av trådløst bredbånd har rimelig fri sikt opp mot en av de mange hundre nodene (sendermastene) Monsternett har i Østfold, så får du bredbånd.

– Vi tar imot din bestilling, og sjekker om det er andre i ditt område som har bredbånd fra oss fra før av. Så finner vi ut om bygningen din ligger bra til for trådløse signaler, og er dette på plass får du selvfølgelig besøk av en montør som gjør denne jobben på en times tid, sier Heidi og legger til:

– Når montøren er ferdig hos deg er du på Internett, og da er det satt opp et trådløst nettverk i huset og det er montert en liten antenne på veggen eller hustaket, litt avhengig av hva som passer for deg og oss.

Skal du flytte ditt Privat-abonnement innenfor de områdene Monsternett leverer bredbånd i kan du ta med deg det trådløse bredbåndet uten kostnader.

– Prinsippet at vi trenger fri sikt til boligen du flytter til. Er fri sikt på plass, når du bytter adresse, plukker vi ned utstyret for deg og setter det opp på ny adresse helt kostnadsfritt, forteller Heidi.

Det raskeste er direkte bestillinger via Monsternetts nettside . Da blir det avklart om du kan få bredbånd eller ei.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?

Bredbånd har lenge vært mye mer enn bare nettsurfing, Facebook og sending av epost. Men hvor «bredt» bredbånd trenger du egentlig for å se film og høre musikk?

– Bredbåndet er ofte selve navet i en husstands kommunikasjon og inneholder foruten nettsurfing og Facebook-bruk, også massiv kikking på Nett-TV, YouTube, filmvisning via Netflix og HBO, lytting til musikk, spill, samt tilkobling til sikkerhetsutstyr og mye annet, sier Heidi.

Det investeres årlig milliarder her til lands for å bygge ut og oppgradere bredbånd, og kundene lokkes med tilbud om stabile linjer og høyere hastigheter.

– Det er fint for brukerne at bredbåndstilbudet blir bedre. Vi i Monsternett har en regel, nemlig ikke å tilby at bredbånd «leveres opp mot en øvre grense», men gi en garanti for en hastighet og stå ved den. Kan vi ikke levere til topp kvalitet, lar vi heller være, sier hun.

Hvor «bredt» skal bredbåndet være for en vanlig husstand?

– Våre målinger viser at en normal husstand, der streaming av film og musikk, Nett-TV og annen internettbruk er aktiv, ofte har et snittforbruk som ligger et godt stykke under den pakken de abonnerer på.

Betyr det da at det er unødvendig å spandere på seg «fete bredbånd» til en høy kostnad?

– Vel, på samme måte som andre områder i samfunnet så avhenger det av behov. I våre dager, som hastighetene har blitt såpass høye, kan det noen ganger sammenlignes med hovedsikringen på strøminntaket. Du får ikke «mer strøm», «raskere strøm» eller «får slått på lyset raskere» om hovedsikringen er høyere.

– Behovene til de fleste ligger per i dag gjerne rundt et visst nivå, og en oppgradering langt over det nivået vil for mange – ikke alle, men mange – være å betale for noe man i praksis ikke får bruk for, sier Heidi.

Monsternett tilbyr:

*30 dagers fornøydgaranti

*Overfør ubegrenset antall Gb/ mnd (ingen datakvoter)

*Inkluderer montering utført av profesjonell installatør

*Monsternett har vi satset på en fleksibel og lett tilgjengelig kundeservice, som du når via telefon eller på Facebook .

Les mer om Monsternett PRIVAT: Klikk her

Les mer om Monsternett BEDRIFT: Klikk her

Les mer om Monsternett HYTTE: Klikk her

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute