!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Husk du kan åpne hyttebredbåndet i 30 dager i vinter

Monsternett har en «Min side-løsning» for deg som skal hygge deg på hytta i vinter.

Monsternetts hytteabonnement er en rimeligere utgave enn helårsabonnementet, men med samme gode stabilitet og hurtighet.

Hytteabonnementet er stengt i de månedene på året mens de fleste hytter er stengt – som vanligvis er fra oktober til og med mars (eller når påsken kommer).

I stengeperioden bruker du nettet akkurat som vanlig via «klipp» du åpner abonnementet med.

– Det mange nå vet er at de via vår «Min side-løsning» eller ved å sende SMS til 1963 kan åpne bredbåndet i hele 30 døgn i vinterhalvåret. Er du på hytta i høst, i jul- eller vinterferie, er det bare å åpne hyttebredbåndet og det er en del av hytteabonnementets pris, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

De fleste av Monsternetts kunder bruker aldri opp sine «30 klipp», som de har til rådighet «off season», mens andre kjøper seg flere klikk etter behov.

Les mer om hyttebredbånd her.

– Flere og flere velger seg helårsabonnement til hytta. – Ja, vi ser at stadig flere bruker hytta også utenfor den typiske vår- og sommerferieperioden. Det kan kanskje skyldes at nyere hytter også tåler vinterbruk eller at folk prioriterer å bruke fritiden sin mer på hytta enn tidligere, sier Vegard.

Les også:
* Monsternett lanserer "Min Side"
* Monter hyttenett nå, så er det klart til våren

Teksten fortsetter under bildet


Gradvis vil Monsternetts kunder slippe til på «Min Side»-løsningen, som kan åpne hytteabonnement
hjemmefra, gi tilgang til faktura og detaljer om abonnement.

Enklere løsning med «Min side»

Monsternett leverer bredbånd til Halden, Fredrikstad, Sarpsborg, Hvaler og tilstøtende områder.

Etter nærmere 16 år i bransjen har de flere tusen kundene innen bedrifts-, privat- og hyttemarkedet fått oppleve rask og grei montering av stabilt bredbånd og god kundeservice.

– En nyvinning hos Monsternett denne høsten er «Min side», som gjør at våre kunder kan åpne hytteabonnement hjemmefra. «Min side» gir også tilgang til faktura og detaljer om abonnement.

– De som er hyttekunder får muligheten til å administrere «klipp» i stengeperioden via «Min Side», der de får en oversikt over saldo og forbruk, kan etterfylle «klipp» og åpne hytteabonnementet med «klippene» de har til rådighet, sier Vegard.

– Det som er en stor forskjell fra tidligere for hyttekundene er at de med «Min side-løsningen» ikke trenger å være på hytta for å åpne «klipp». Før måtte de logge seg på inne i hytta og få en kode som de sendte inn over SMS.

– Dette opplegget kommer til å fortsette å fungere en god stund, men fremover kan våre hyttekunder åpne nettet fra hvor som helst i verden, og de trenger ikke fysisk være på hytta for å administrere tilgangen.

– Det kan jo være kjekt når man vil logge seg på for å slå på varme eller åpne tilgang for venner og familie som skal bruke hytte, sier Vegard.

Les også:
* – Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd
* Tenker du på hyttebredbånd?

Hvis du vil vite mer, ta kontakt med oss - klikk HER og finn telefonnumre og kontaktskjema.

Teksten fortsetter under bildet


BESTILL SLIK: Ring oss på telefon 69701800 (8-16 på hverdager) eller ta kontakt på lenken
via Internett eller Facebook

Rask og enkel montering

Monsternett har valgt å satse på radioteknologi fordi mange har uttrykt behov for "skikkelig" bredbånd på hytta, der man vil slippe å bekymre seg over datakvoter og overføringsbegrensninger, og slik at man kan bruke nettet omtrent som hjemme.

Når bestilling er gjort og Monsternett har slått fast at det er fri sikt til din hytte kobles alt opp av montør.

Montering er inkludert i etableringen, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti.

– Våre montører er svært erfarne og finner som regel løsninger som fungerer. Antenna må monteres slik at den har fri sikt til nærmeste sender, men utover det strekker vi oss langt for å dekke den enkeltes behov. Ta kontakt om du har spørsmål, sier Vegard.

De senere årene har trykket på Monsternetts montører vært svært stort på vår og sommer, og mange har ønsket seg trådløst og stabilt bredbånd til hytta.

– Nettopp derfor går vi også i år ut med en oppfordring til potensielle kunder om å ta kontakt med oss nå i vinter, for å få montert opp hyttebredbånd «off season». Da står bredbåndet klart til hyttesesongen starter i 2020, sier han.

BESTILL SLIK: Ring oss på telefon 69701800 (8-16 på hverdager) eller ta kontakt på lenken via Internett eller Facebook

Trådløst, raskt og stabilt bredbånd fra Monsternett


Monsternett har et prinsipp om "fri sikt". Radiobasert bredbånd er raskt, stabilt og kabelfritt.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute