!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Jakter videre på ansatte

Montør og kontormedarbeider er på plass, men Monsternett vil bruke mer tid på systemadministrator og lærling.

– Vi har vært i kontakt med veldig mange kompetente mennesker, og har fått på plass to av de fire stillingene vi ønsket å besette, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

Stillingen som montør ser straks ut til å være på plass og kontormedarbeider i deltid er nå ansatt.

– Flinke og hyggelige folk vil etter hvert slutte seg til vårt lille team. Alt i alt er vi ni personer hos Monsternett, og snart er vi elleve. Vi er opptatt av å få på plass faglig sterke lagspillere, som takler spennende og travle dager i bredbånds- og IT-bransjen.

– God kvalitet på produktene, god kundeservice og en hyggelig tone overfor våre kunder er det som har ført til at Monsternett har blitt en solid bredbåndsaktør innen privat-, hytte- og bedriftsmarkedet her i Østfold gjennom 16 år. Da trenger vi flere gode folk på laget for å fortsette suksessen, sier han.

Les også:

* Tenker du på hyttebredbånd?
* Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternett søker etter systemadministrator og lærling.

Bruker mer tid på systemadministrator

Stillingene for systemadministrator og IKT-lærling kommer Monsternett til å bruke litt mer tid på.

– Vi har fått en god del søknader, og jobber med å gå igjennom dem. Vi gjennomfører nå intervjuer. Det er imidlertid fortsatt litt tid til vi tar en beslutning, så eventuelle kandidater må gjerne fortsatt sende søknad om stillingen er av interesse.

– Det har vært god pågang, men samtidig merker vi at det er underskudd på IT-folk ute i markedet, og det vil si at vi tar oss tid til å kikke ekstra godt rundt, før vi tar en endelig beslutning, sier Vegard.

Stillingen som systemadministrator innebærer at du deltar i et team som jobber med servere, nettverk og kundestøtte i skjønn forening. IT-systemene er hjertet i driften av Monsternett.

Les mer om stillingen som systemadministrator her.

– Du vil være sentral i å videreutvikle systemene vi har i dag, samt drifte disse, forteller Vegard og han legger til:

– Monsternett har alltid satset tungt på Linux og fri programvare, så erfaring med drift av slike miljøer er helt nødvendig for å beherske stillingen. Du bør videre kunne vise til erfaring med programmering, scripting og automasjon av oppgaver, samt rutineoppgaver som backup, overvåkning og annet.

I tillegg til Linux har Monsternett en god del som kjører på Windows, og erfaring med drift og vedlikehold av Windows-plattform (AD, ASP-løsninger m.v.) er ønskelig.

– Ellers er kunnskap om virtualisering, SAN og løsninger rundt dette viktig. Det er også ønskelig med erfaring og kompetanse om oppbygning av komplekse datanettverk, herunder lag 2 og rutingløsninger for forskjellige topologier, forteller Vegard.

Stillingene blir annonsert via NAV, på finn.no, Monsternetts blogg og via sosiale medier.

– Du kan sende oss en henvendelse, om du er nysgjerrig på stillingene vi tilbyr. Send CV og søknad så snart som mulig, sier Vegard Svanberg.

Les mer om systemadministrator-stillingen HER

Send en epost med søknad og CV som PDF-vedlegg til stilling@monsternett.no

Les mer:

* Hva er god kundeservice for deg?
* Bredbåndet som tar kundene med storm

Artikkelen fortsetter under bildet


Som lærling hos Monsternett vil du få opplæring innen kundeservice, drift og vedlikehold.

Lærling på laget

Monsternett er en bedrift i vekst på privat-, hytte- og bedriftsmarkedet og leverer hovedsakelig trådløst bredbånd i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder. Mens veksten har vært solid på kundesiden har det ikke vært en tilsvarende vekst på mannskapssiden.

Med få ansatte i bedriften betyr samspillet de ansatte imellom svært mye.

– Det betyr veldig mye med en god mellommenneskelig tone på huset, og det at vi kan støtte hverandre, når det er travelt. Vi er ute etter kompetente folk, som kan spille på vårt lag, sier Vegard.

Monsternett har sterkt fokus på tilgjengelighet, sikkerhet og kvalitet.

– Som lærling hos oss vil du få opplæring innen kundeservice, drift og vedlikehold. Hovedfokus vil være på kommunikasjon med kunder og problemløsning og bistand for disse. Typisk vil du få henvendelser per telefon eller epost som du skal følge opp og finne en løsning på.

– Det er viktig for oss at du blir faglig sterk. Hos Monsternett er vi sikre på at du vil få praktisk erfaring som gir deg en solid plattform videre.

Les mer om lærling-stillingen HER

Send en epost med søknad og CV som PDF-vedlegg til stilling@monsternett.no

Felles for stillingene

Å jobbe hos Monsternett krever stor grad av selvstendighet og evne og vilje til å ta ansvar, utmerket kommunikasjon skriftlig og muntlig.

Du må også ha førerkort for bil, eller være villig til å skaffe deg dette innen kort tid.

Om Monsternett

Monsternett AS er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst. Vi leverer Internettilgang (bredbånd) over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

Monsternett har vært her siden 2003, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre.

Arbeidsgiver: Monsternett AS

Adresse: Violgata 3A, 1776 Halden

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute