!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Har du lyst til å jobbe som vår montør?

Monsternett er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst med kunder i Østfold, og nå jakter vi på en installatør/ montør til vårt solide team.

– Monsternett har vært i markedet i 16 år, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre, forteller Vegard Svanberg – daglig leder i Monsternett.

– Vi leverer bredbånd over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

– Stillingen som montør spenner vidt og omfatter hovedsakelig arbeid ute i felten, men også kontorarbeid som prosjektering og dokumentasjon. Du vil gjøre alt fra å montere hos sluttkunder til å prosjektere og bygge basestasjoner, fiberstrekk, koordinere leverandører og feilsøk, reparasjon og vedlikehold av alle elementer i bredbåndsnettet, forteller Vegard.

Les også:
* Bredbåndet som tar Østfold med storm
* – Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet


Det er varierte oppgaver for Monsternetts montører, og noen av oppgavene foregår i høyden.

- Må tåle litt høyde

Monsternett har base i Halden, og leverer bredbånd også i Fredrikstad, Hvaler, Sarpsborg og i tilstøtende områder.

De fleste av Monsternetts mange tusen kunder innen privat-, hytte- og bedriftsmarkedet benytter trådløst bredbånd, og det er bygget mange sendermaster i Østfold gjennom årene, for å sikre kundene godt, raskt og stabilt trådløst bredbånd.

– I og med at vi har omfattende bruk av radioteknologi, betyr dette også jobbing i høyden, og det vil si klatring i master, tårn og stolper. Du som søker hos oss på montør-jobben må derfor ikke ha høydeskrekk, sier Vegard og legger til:

– Personen vi ser etter trives med å jobbe "hands-on", er praktisk anlagt og er vant til å komme opp med løsninger der andre ser problemer, sier han.

Les også:
* Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig
* Monsternett har fokus på sikkerhet og oppetid

– Send oss en PDF!

I stillingsannonsen fra Monsternett heter det at det er nødvendig med kompetanse som fagbrev for telekommunikasjonsmontør eller tilsvarende. Men erfaring og personlig egnethet kan i enkelte tilfeller kompensere for eventuelt manglende formell utdannelse.

– Det er dessuten viktig for oss at du har gyldig førerkort for bil, fordi det er en del kjøring i Østfold knyttet til kundebesøk, sier Vegard.

Nå ønsker han seg en PDF tilsendt fra deg med din CV så snart mulig.

– Vi startet søkerprosessen tidligere i november, og jeg har snakket med flere som kan tenke seg denne jobben. Det er hyggelig å snakke med folk, og lurer du på noe så ta for all del kontakt. Søkerprosessen er ikke avsluttet, sier han.

OBS: Søknad og CV må sendes som PDF-vedlegg til stilling@monsternett.no for å bli registrert.

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad til: stilling@monsternett.no

Om stillingen

Stillingstittel: Installatør/montør (kommunikasjonsmontør)

Sted: Violgata 3A, 1776 Halden

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Antall stillinger: 1

Arbeidsdager: Ukedager

Arbeidstid: Dagtid

Oppstart: Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Kontaktperson: Vegard Svanberg

Stillingstittel: Daglig leder

Epost: vegard@monsternett.no

Om arbeidsgiveren

Monsternett AS er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst. Vi leverer Internettilgang (bredbånd) over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

Monsternett har vært her siden 2003, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre.

Arbeidsgiver: Monsternett AS

Adresse: Violgata 3A, 1776 Halden

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute