!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Bli vår nye IT-konsulent!

Monsternett er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst med kunder i Østfold, og vi søker en systemadministrator (IT-konsulent/-tekniker til vårt solide team.

– Monsternett har vært i markedet i 16 år, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre, forteller Vegard Svanberg – daglig leder i Monsternett.

– Vi leverer bredbånd over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

– Stillingen som systemadministrator IT-konsulent/-tekniker innebærer at du deltar i et team som jobber med servere, nettverk og kundestøtte i skjønn forening. IT-systemene er hjertet i driften vår, og du vil være sentral i å videreutvikle systemene vi har i dag, samt drifte disse, forteller Vegard og han legger til:

– Monsternett har alltid satset tungt på Linux og fri programvare, så erfaring med drift av slike miljøer er helt nødvendig for å beherske stillingen. Du bør videre kunne vise til erfaring med programmering, scripting og automasjon av oppgaver, samt rutineoppgaver som backup, overvåkning og annet.

I tillegg til Linux har Monsternett en god del som kjører på Windows, og erfaring med drift og vedlikehold av Windows-plattform (AD, ASP-løsninger m.v.) er ønskelig.

– Ellers er kunnskap om virtualisering, SAN og løsninger rundt dette viktig. Det er også ønskelig med erfaring og kompetanse om oppbygning av komplekse datanettverk, herunder lag 2 og rutingløsninger for forskjellige topologier, forteller Vegard.

Les også:
* Bredbåndet som tar Østfold med storm
* – Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet


– Har trivdes veldig godt i et hyggelig arbeidsmiljø med spennende oppgaver, sier Tore Skevik.

- Har trivdes fantastisk godt

Det er jobben Tore Skevik har hatt jobben som systemadministrator IT-konsulent/-tekniker siden 1. april 2014 en ny person skal overta for.

Tore er på vei ut i Europa til en ny og spennende jobb, og han skal erstattes så snart som mulig.

– Jeg er ferdig her hos Monsternett i januar neste år, så flyttelasset går nok i starten av februar. Jeg begynner da i ny jobb så fort jeg har kommet meg på plass, sier Tore.

Når han skal fortelle hva han synes har vært det morsomste ved oppgavene han har hatt hos Monsternett sier han at det har vært å få drive med det han alltid har interessert seg for, nemlig servere og nettverk.

– Drift av Linux- og Windowsplattformene våre, samt arbeid med kundestøttehenvendelser fra alle kundene våre, være seg private eller bedrifter, har vært blant mine oppgaver.

– Kommunikasjon med kunder er noe jeg setter pris på all den tid de fleste hovedsakelig er svært fornøyde med tjenestene vi leverer.

– Den som overtar stillingen etter meg får en spennende jobb som spisses litt mer inn mot driftssiden enn kundestøtte. Ellers blir oppgavene for min arvtaker i hovedsak å videreutvikle støttesystemene våre slik at kunder i fremtiden får et enda bedre tilbud, sier Tore.

Hvordan har du hatt det i jobben med oppgavene og i forhold til arbeidsmiljøet?

– Jeg har stortrivdes hos Monsternett rett og slett. Kollegaene her er som en liten familie, hvor vi ler og smiler (og kanskje til og med gråter litt sammen) hver eneste dag.

– Kontakt med kundene har også vært meget givende, og i og med at ingen dager er like må man hele tiden utfordre seg selv samt lære noe nytt. Jeg har lært masse om ny teknologi og jeg har fått muligheten til å fordype meg i temaer jeg synes er interessante, sier Tore.

Les også:
* Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig
* Monsternett har fokus på sikkerhet og oppetid

- Send oss en PDF!

Monsternett har base i Halden, og leverer bredbånd også i Fredrikstad, Hvaler, Sarpsborg og i tilstøtende områder.

De fleste av Monsternetts mange tusen kunder innen privat-, hytte- og bedriftsmarkedet benytter trådløst bredbånd, og det er bygget mange sendermaster i Østfold gjennom årene, for å sikre kundene godt, raskt og stabilt trådløst bredbånd.

I stillingsannonsen fra Monsternett for systemadministrator IT-konsulent/-tekniker heter det at det er en fordel med dokumenterbar (formell) utdannelse, men praktisk erfaring, kunnskap og personlig egnethet kan kompensere for dette.

– Det er dessuten viktig for oss at du har gyldig førerkort for bil, fordi det er en del kjøring i Østfold knyttet til kundebesøk, sier Vegard.

Nå ønsker han seg en PDF tilsendt fra deg med din CV så snart mulig.

– Vi startet søkerprosessen tidligere i november, og jeg har snakket med flere som kan tenke seg denne jobben. Det er hyggelig å snakke med folk, og lurer du på noe så ta for all del kontakt. Søkerprosessen er ikke avsluttet, sier han.

OBS: Søknad og CV må sendes som PDF-vedlegg til stilling@monsternett.no for å bli registrert.

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad til: stilling@monsternett.no

Om stillingen

Stillingstittel: Systemadministrator (IT-konsulent/-tekniker)

Sted: Violgata 3A, 1776 Halden

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Antall stillinger: 1

Arbeidsdager: Ukedager

Arbeidstid: Dagtid

Oppstart: Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Kontaktperson: Vegard Svanberg

Stillingstittel: Daglig leder

Epost: vegard@monsternett.no

Om arbeidsgiveren

Monsternett AS er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst. Vi leverer Internettilgang (bredbånd) over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

Monsternett har vært her siden 2003, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre.

Arbeidsgiver: Monsternett AS

Adresse: Violgata 3A, 1776 Halden

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute