!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monter hyttenett nå, så er det klart til våren

Vår og sommer kommer fortere enn du tror, og da er det fint å ha hyttebredbåndet på plass i god tid. Like godt å få montert det nå i vinter.

Når du bestiller bredbånd fra Monsternett slipper du å montere selv. Våre montører klargjør antenne og ruter, og kobler deg til nettet på få minutter.

– Vi holder det vi lover, nemlig raskt og stabilt bredbånd helt uten datakvoter. Når du har bestilt bredbånd hos oss, og vi har konstatert at vi kan garantere deg trådløst, stabilt bredbånd, kommer en av våre montører til deg. I løpet av minutter er det satt opp antenne, klargjort ruter og når montøren forlater deg er du koblet til Internett.

– I et slikt løfte om «garantert, stabilt bredbånd» ligger også at vi er her for deg, når du har spørsmål og trenger hjelp. Vår kundeservice er viden kjent for «fleksible åpningstider», sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Årlig er trykket stort på Monsternetts montører, når vår og sommer kommer, og enkelte år er det kø, når hyttebestillingene dundrer inn.

– Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss nå på vinteren og gjør en avtale om montering. Da er alt på plass og du er på «nett», når hyttesesongen kommer i gang for fullt, sier han.

Les mer: Hyttemonteringer økte med 25 prosent i vinter
Les mer: Bestill bredbånd fra Monsternett nå

Artikkelen fortsetter under bildet


BESTILL SLIK: Ring oss på telefon 69701800 (8-16 på hverdager) eller ta kontakt på lenken via Internett eller Facebook

Den lille antennen ut til «det uendelige»

Monsternett leverer bredbånd til Halden, Fredrikstad, Sarpsborg, Hvaler og tilstøtende områder. Etter nærmere 16 år i bransjen har de mange tusen kundene innen bedrifts -, privat - og hyttemarkedet fått oppleve rask og grei montering av stabilt bredbånd og god kundeservice.

Internett gir en uendelighet av muligheter for innhenting av kunnskap, nyheter, holde kontakten sosialt, kommunisere og jobbe.

– Utviklingen går i en rasende fart, og fra Monsternetts side har vi ligget i forkant gjennom å oppgradere senderutstyr, legge tilrette for sikkerhetsløsninger og omfattende backupløsninger, sier Vegard.

Monsternett har mange sendermaster ute i Østfold, som når frem til hus og hytter også på steder der det ellers ikke finnes andre bredbåndsmuligheter enn for eksempel 4G.

– Vårt prinsipp er «fri sikt». Via våre sendermaster går radiobaserte bredbåndssignaler hurtig frem til den lille antennen vi setter opp på ditt hus eller hytte, og våre kunder vet at det ikke er datakvoter i abonnementene. Du surfer og streamer så mye du vil, sier Vegard.

«Er det store antenner dere har?» kan være et annet spørsmål kundene stiller.

– Svaret på det er «nei». Våre antenner er på størrelse med en tallerken eller i andre sammenheng kan det være nok med en antenne på størrelse med en melkekartong.

– Plasseringen på huset eller hytta avgjøres av hvor signalene er sterkest fra våre sendermaster rundt om i Østfold. Når en antenne har hengt på veggen noen dager legger de fleste ikke merke til den, sier han.

Les mer: Monsternett tilbyr alltid god nok bredbåndskapasitet
Les mer: Bredbånd til hytta

Artikkelen fortsetter under bildet


Hyttekundene med "fri sikt" til en av Monsternetts mange sendere, kan utmerket godt ta inn stabilt bredbånd langs kysten av Østfold helt uten datakvoter.

Rask og enkel montering

Monsternett har valgt å satse på radioteknologi fordi mange har uttrykt behov for "skikkelig" bredbånd på hytta, der man vil slippe å bekymre seg over datakvoter og overføringsbegrensninger, og slik at man kan bruke nettet omtrent som hjemme.

Når bestilling er gjort og Monsternett har slått fast at det er fri sikt til din hytte kobles alt opp av montør.

Montering er inkludert i etableringen, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti .

– Våre montører er svært erfarne og finner som regel løsninger som fungerer. Antenna må monteres slik at den har fri sikt til nærmeste sender, men utover det strekker vi oss langt for å dekke den enkeltes behov. Ta kontakt om du har spørsmål, sier Vegard.

Monsternetts hytteabonnement er en løsning spesielt tilpasset hytter og camping, og er åpen i sommerhalvåret og stengt i vinterhalvåret, men med 30 "åpningsklipp" i vinterhalvåret.

– Du kan med andre ord åpne tilgang til bredbåndet på hytta di i 30 dager «off season». De fleste av våre kunder melder tilbake, at 30 «klipp» er mye mer enn godt nok for bredbåndsbruk på den kaldeste tiden av året, og de som ønsker det kan kjøpe seg flere klipp, sier Vegard.

Les mer: Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta
Les mer: Monsternett lanserer "Min Side"

Dette sier Monsternetts kunder

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute