!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Du surfer helt uten datakvoter hos Monsternett

Er du hjemme, på hytta eller på jobben surfer du så mye du vil og helt uten datakvoter med Monsternetts stabile, trådløse bredbånd.

Monsternetts kunder finnes i Halden, Fredrikstad, Sarpsborg, Hvaler og tilstøtende områder, og det er en blanding av privat- og bedriftskunder.

Etter 16 år har Monsternett blitt en svært stor aktør i hyttemarkedet langs Østfoldkysten, og Monsternett vokser også på bedrifts- og privatmarkedet.

Endrede medievaner har gjort at behovet for tilgjengelig båndbredde i infrastrukturen øker eksplosivt. Brorparten av Monsternetts kunder finner man i dag på radiobasert bredbånd, der kapasiteten er god.

– Spørsmålene vi ofte får dreier seg ofte om datakvoter, og hvor store datapakkene våre er. Da er det alltid hyggelig å kunne fortelle at Monsternett ikke har noen begrensninger på hvor mye man kan laste ned, sier Monsternetts Heidi Svanberg.

– Jeg pleier da å si «du kan streame 24/7, men pass på å få deg litt søvn en gang imellom», sier hun med et smil.

Les også:
*
Her bestiller du bredbånd fra Monsternett
* Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?

Artikkelen fortsetter under bildet

Fri sikt fra Monsternetts mange sendere i Østfold til en liten antenne på hytte- eller husveggen din sikrer deg stabilt, radiobasert bredbånd helt uten datakvoter.

Fleksibel kundeservice og 30-dagers garanti

Med bredbånd fra Monsternett får du foruten stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter også god og fleksibel kundeservice.

Har du spørsmål får du som oftest disse besvart veldig raskt via telefon, nettsider, epost eller Facebook .

Ta kontakt ved å sende en melding til kundeservice , send en epost til info@monsternett.no eller slå på tråden på 69 70 18 00 .

I tillegg tilbyr Monsternett en "30 dagers fornøyd garanti". Det betyr, at dersom du ikke er fornøyd med bredbåndet etter montering kan du innen 30 dager be om at utstyret tas ned og du får pengene tilbake.

Montering er inkludert fra Monsternetts side, og blir utført av profesjonell installatør.

– Montøren hjelper deg på nett med alle "dingsene" dine. Når han reiser, er du på lufta. Nettet er raskt og stabilt, sier Heidi.

– Når Monsternett bygger ut sendere i Østfold sørger vi for at det er nok kapasitet til normal bruk hele året. Dermed tar vi også høyde for "topper" som på sommeren i et hytteområde. Hos oss vil du derfor ikke oppleve at nettet står stille selv når mange bruker nettet samtidig. Det kan være utfordring for de som kun har 4G som bredbåndsalternativ, sier hun.

– Med familien på en hytte over lengre tid går datapakkene fra teleleverandørene ofte tomme, og det er kostbart å få på plass nye datapakker. Slikt behøver du ikke tenke på med Monsternetts bredbånd, sier Heidi.

Les også:
*
Tenker du på hyttebredbånd?
* Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternett har mange fornøyde kunder i privat-, hytte- og bedriftssegmentene.

Populære abonnement

Monsternett leverer bredbånd til Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler, samt tilstøtende områder. Pågangen av kunder fra bedrifts-, privat- og hyttemarkedet har vært økende år for år.

Det er «Bredbånd Privat Standard» med 20 Mbit hastighet inn og 5Mbit opp, og hytteabonnementet «Bredbånd Hytte Standard» , som er mest populære hos kundene i det private markedet.

Sikkerhet og stabilitet er nøkkelord i Monsternetts virksomhet og på hovedsentralen i Halden står det kraftige rutere som administrerer trafikkavviklingen og sørger for at du får riktig hastighet og ivaretar sikkerheten.

Her står også overvåkningssystemer som automatisk varsler driftspersonell ved eventuelle problemer.

Monsternetts egenutviklede system har nødstrømkapasitet som leder datatrafikken gjennom flere kanaler, slik at om en kanal skulle miste strøm som følge av tordenvær, feil hos strømselskapet, trær over linjene, ulykker eller annet setter Monsternett raskt inn alternativer.

Spørsmål og svar

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute