!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Den nye stemmen hos Monsternett

Helene Sortland Myklebust (bildet) har startet i en jobb hun trives i hos Monsternett og mange kunder har allerede snakket med henne.

I november annonserte Monsternett at vi ønsket oss fire nye medarbeidere, hvorav en kontormedarbeider i deltidsstilling.

Helene Sortland Myklebust fikk jobben som kontormedarbeider, og hun startet opp allerede den 11. desember.

– Jeg har hatt en god del kundekontakt allerede og det har vært veldig positivt. Jeg vil gjerne gi kunden en god opplevelse, sier hun.

Les mer:

* Tenker du på hyttebredbånd?
* Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her

Artikkelen fortsetter under bildet

Kundene får møte to hyggelige damer hos Monsternett framover. Heidi Svanberg (t.v.) har fått med seg Helene Sortland Myklebust på laget fra 11. desember i år.

Halden- New Zealand - Sarpborg

Helene er 31 år gammel og bosatt med mann og et barn på Hafslundsøy i Sarpsborg der hun trives med flere hobbyer.

– Opprinnelig er jeg fra Halden, og bodde på Næridsrød i barne- og ungdomsårene. Skolegangen var på Hjortsberg, Strupe og Porsnes, forteller hun og legger til:

– Jeg brukte marka i Halden mye, og husker med stor glede at, når vinteren kom var det skøyteis på Ormtjern, der jeg trivdes godt, sier hun.

Etter endt skolegang i Halden bar det til New Zealand på den andre siden av jordkloden.

– Jeg tok bachelor i statsvitenskap i New Zealand. Jeg bodde i hovedstaden Wellington i tre år, og det var et fantastisk opphold.

– New Zealand kan ligne litt på Norge med fjell og fjorder, men det er også subtropiske områder. Det er veldig hyggelige minner jeg har fra landet og de fine menneskene jeg møtte der, sier Helene.

Vel hjemme i Norge fra 2011 har Helene jobbet med saksbehandling, og hun gleder seg over å ha fått jobb hos Monsternett.

– I og med at jeg er fra Halden kjente jeg til Monsternett fra tidligere av, og jeg visste hvilken type bedrift dette er. Det var også noe ved stillingsannonsen jeg la merke til, som tiltalte meg og derfor søkte jeg, sier hun.

Helene skal jobbe i en 40 prosents stilling hos Monsternett med kundeservice og kontorrelatert arbeid.

– Mine oppgaver blir salg og det å bistå folk som har spørsmål og trenger hjelp. Jeg har blitt tatt veldig godt imot her hos Monsternett og har allerede fått snakket med mange hyggelige kunder, sier hun.

Helene skal tilbringe julen i Halden i år, og det ser hun frem til.

– Ja vi skal være hos familien her i Halden i jula. Det gleder vi oss veldig til, avslutter hun.

Les mer:

* Hva er god kundeservice for deg?
* Bredbåndet som tar kundene med storm

Artikkelen fortsetter under bildet

Monsternett utvider kontorkapasiteten i Violgata 3A i Halden fra 2020.

Flere nye på plass i januar

Det var i november at Monsternett annonserte etter kontormedarbeider, montør, systemadministrator og lærling.

– Helene har allerede vist seg å være et stort pluss for oss, og vi gleder oss til flere gode folk blir med på laget for å fortsette suksessen, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

– Vi har vært i kontakt med mange kompetente mennesker, og har nå altså fått på plass Helene og en montør. I tillegg er vi helt i sluttfasen på systemadministrator og lærling, og forventer å signere arbeidsavtaler der i løpet av kort tid.

– Montøren dukker opp hos oss ut i januar neste år. Systemadministrator og lærling regner vi også med at starter her i januar, og det kommer vi nærmere tilbake til her på bloggen og i sosiale medier, når de er på plass, sier Vegard.

– Alt i alt vil det være elleve personer i Monsternett når ansettelsesene er fullført. Dette kommer i tillegg til eksterne som vi sysselsetter gjennom ulike ordninger og avtaler, forteller Vegard.

I tillegg er Monsternett i ferd med en større rehabilitering av lokalene.

– Vi har blitt flere over årene, og det hadde uansett vært på tide å gjøre noe nå. Nå utvider vi med mer areale i 1. etasje, og bygger om og pusser opp 2. etasje i bygget, forteller Vegard.

– I perioden fra nyttår og frem til påske, vil det være hektisk byggeaktivitet her for å sikre at alle ansatte får plass i hvert sitt kontor i splitter nye lokaler.

– God kvalitet på produktene, flinke ansatte, god kundeservice og en hyggelig tone overfor våre kunder er det som har ført til at Monsternett har blitt en solid bredbåndsaktør innen privat-, hytte- og bedriftsmarkedet her i Østfold gjennom 16 år, sier han.

Om Monsternett

Monsternett AS er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst. Vi leverer Internettilgang (bredbånd) over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

Monsternett har vært her siden 2003, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre.

Arbeidsgiver: Monsternett AS

Adresse: Violgata 3A, 1776 Halden

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute