!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Med smilet på i koronatider

Kristoffer Lundsten (22) er Monsternetts nye montør fra januar i år. Mange har allerede truffet den blide karen, som har gjort haldenser av seg.

Kristoffer begynte i jobben hos Monsternett  den 13. januar i år.

Han kommer fra jobben som driftstekniker i et lignende firma som Monsternet.

– Jeg har fagbrev innen data og elektronikk, og er opprinnelig fra Ski, men flyttet til Halden i januar, sier Kristoffer.

Han trives i Halden, og synes det er en fin by.

Les mer: Halden-firmaer sikrer dine datatjenester med samarbeid

Artikkelen fortsetter under bildet.


Kundekontakten er "nesten som vanlig", men det håndhilses ikke, og montørene holder seg på forsiktig avstand fra kundene i disse virus-tider.

Trives ute hos kundene

Så langt trives han godt i jobben, og dagene går fort.

– Jeg har vært på en god del kundebesøk, har klatret i master og vært med på å bygge infrastruktur. Det er veldig hyggelig å komme ut til kundene, sier Kristoffer.

Det folk ofte spør om er om trådløst Internett fra Monsternett fungerer bra.

– Det fungerer veldig godt når det er fri sikt og ikke noen bygning, trær eller fjell i mellom sendermastene våre og huset antennen skal monteres på, sier Kristoffer.

Han har jobbet med trådløst bredbånd tidligere og kjenner teknologien godt.

– Dette er kjent teknologi for meg fra før av. Man slipper å strekke kabel og det er veldig kostnadseffektivt med trådløst bredbånd, sier han

Les mer her: – Fri sikt og du får Monsternetts bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet.


Radiobaserte bredbåndssignaler fra Monsternett går raskt og uforstyrret over store avstander.

På farta i Østfold

Kristoffer og de øvrige montørene er holdt fra hverandre så godt det går i disse korona-tider, for å sikre at hvis en av montørene får smitten, så skal de øvrige unngå det.

Monteringen av bredbånd pågår hele året, og når Monsternett får kundeforespørsler i disse dager pleier vi å sjekke med kunden om vedkommende er syk eller nettopp har vært på ferie i utlandet, for å være mest mulig sikre på at montørene ikke blir smittet.

Når montørene først er på plass hos deg, da går det unna:

– Vanligvis tar en montering inntil 1 times tid fra jeg kommer på plassen. Da finner vi det beste stedet å sette antennen, legge kabler, setter opp ruter og det hele. Når jeg går fra kunden er han eller hun på Internett, sier Kristoffer.

Både han og de øvrige montørene er på farta i kommunene Monsternett leverer til, og det jobbes foruten med trådløst bredbånd også med fiber.

Les mer: Bredbåndet som tar kundene med storm

Monsternett har innført korona-restriksjoner på besøk

Som følge av varselet fra norske myndigheter torsdag 12. mars og spredningen av koronaviruset i Norge har Monsternett fra samme dato innført restriksjoner på besøk til våre kontorer i Violgata i Halden, samt endringer i vår kontakt med kundene.

Kontorene i Violgata i Halden (bildet) stenges for besøk fra kunder.

De som trenger å komme i kontakt bes om å sende melding til kundeservice , sende epost på info@monsternett.no eller ringe oss på tlf. 69701800 .

Kunder som har behov for å hente eller levere utstyr blir det avtalt spesielle ordninger med i hvert enkelt tilfelle.

Les gjerne: Helsenorge.nos fakta og råd knyttet til koronaviruset

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute