!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bestill bredbånd nå og vær klar til påsken

Dagene blir lysere og tiden går fort fram til våren. Påsken kommer i år andre uka i april, og for deg som ønsker raskt og stabilt bredbånd uten datakvoter på hytta, er det lurt å ta kontakt med Monsternett nå.

Hvert år er det et vår- og sommerrush av henvendelser fra hyttefolk, som ønsker seg bredbånd fra Monsternett.

Hyttefolket har forsøkt 4G og de har også hatt telefonledninger med dataoverføring til hyttene, og funnet ut at kapasiteten er begrenset og stabiliteten er ujevn.

– Vi møter hele tiden kunder, som er fortvilet over store kostnader knyttet til 4G-bredbånd, og de oppdager at hastigheten går ned når datapakkene er slutt og at det underveis har vært dyrt og ustabilt, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

I de siste 17 årene har det Halden-baserte selskapet han jobber i vokst kraftig innen hytte-segmentet, og årlig er det stor vekst i sektoren.

– Det er klart vi er takknemmlige og glade for den veksten vi har. Tilbakemeldingene er gode og hyggelige, og gir oss motivasjon til å bygge ut mer i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder, sier Vegard.

Når nå sola har snudd og vi vet at hyttefolket begynner å glede seg til påsken, så er det en oppfordring fra Monsternett, at man nå tenker bredbånd mens vinteren fortsatt er her.

– Når våren og sommeren kommer har vi fullt opp, og selv om vi jobber "døgnet rundt" og med økt kapasitet på sommeren, har det vært slik de siste årene at det har blitt ventetid for hyttefolk, som ønsker bredbånd fra Monsternett montert sommerstid, sier han.

Les også:

* Bestill raskt, stabilt bredbånd som virker i Østfold
* – Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet


Når det er konstatert fri sikt mellom en av Monsternetts sendermaster og deg monteres en liten antenne på hus- eller hytteveggen din (bildet), og deretter er du tilkoblet Internett.

Fri sikt er prinsippet

Radioteknologien som benyttes av Monsternett gjør det mulig å gjøre utbygginger også der det ikke lønner seg for andre bredbåndsleverandører å bygge.

– Så lenge det er et kundegrunnlag og en plassering som har tilnærmet fri sikt til et av våre knutepunkter er bredbåndsutbygging mulig. Derfor er vi kjent for ikke å bare tilby bredbånd generelt, men også at vi bygger ut i områder hvor det er veldig dårlig dekning for andre teknologier, sier Vegard.

Når du tar kontakt med Monsternett blir det sjekket om det allerede er kunder i området du ønsker å bestille bredbånd til, og hvis svaret er «ja», blir det gjort en vurdering på hvordan ditt hus eller hytte ligger i forhold til en av Monsternetts senderpunkter.

Dersom det er konstatert at du har «fri sikt» kommer en av våre montører og setter opp antenne hos deg. Det er en liten antenne, som rettes mot en av våre sendestasjoner.

– Montøren gjør alt ferdig hos deg, og setter opp en trådløs ruter. Derfra og ut er du koblet til Internett og du har stabilt og godt bredbånd, sier han.

Les også:
* Tenker du på hyttebredbånd?
* Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Artikkelen fortsetter under bildet


Fleksibel kundeservice og 30-dagers garanti.

Ingen datakvoter

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd, og du er ikke avhengig av kabel eller fiber.

Når fri sikt er konstatert kan du glemme datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer.

– Særlig er altså vårt hytteabonnement populært. Da får du enkelt og skikkelig bredbånd på hytta akkurat som du har hjemme i den perioden du oppholder deg på hytta, som vanligvis er fra rundt påske og til oktober for de fleste. Det er kun tiden du er på hytta til vanlig du betaler for.

– I tillegg har vi en enkel løsning for å åpne bredbåndet kostnadsfritt også i stengeperioden av hytta hele 30 ganger via en SMS eller Min Side, noe mange setter pris på i forbindelse med jul- eller vinterferie, sier han og fortsetter:

– Dersom påsken kommer i stengeperioden bruker du bare SMS eller Min Side for å låse opp bredbåndet på hytta. Det er mange som er opptatt av nettopp påsken, fordi det ofte er starten på hyttesesongen, sier han.

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement; Bedrift, privat eller hytte – trykk HER

Artikkelen fortsetter under bildet.


Gradvis vil Monsternetts kunder slippe til på «Min Side»-løsningen, som kan åpne hytteabonnement hjemmefra, gi tilgang til faktura og detaljer om abonnement.

Populært med Min Side

– De som er hyttekunder får mulighet til å administrere «klipp» i stengeperioden via «Min Side», der de kan ha en oversikt over saldo og forbruk, etterfylle og åpne hytteabonnementet med klippene de har, forteller Monsternetts Vegard Svanberg.

Hyttekundene har et abonnement, som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote i perioden.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Du åpner nettet i 1 døgn per "klipp".

Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte senhøst- og vinterhelger, jul- eller vinterferie i stengeperioden.

– Det som er en stor forskjell fra tidligere for hyttekundene er at de med Min Side-tilknytning ikke trenger å være på hytta for å åpne «klipp». Tidligere måtte de logge seg på inne i hytta og få en kode som de sendte inn over SMS.

– Dette opplegget med å åpne hytta med SMS kommer til å fortsette å fungere en god stund, men fremover kan våre hyttekunder åpne nettet fra hvor som helst i verden, og de trenger ikke fysisk være på hytta for å administrere tilgangen.

– Det kan jo være kjekt når man vil logge seg på for å slå på varme eller åpne tilgang for venner og familie som skal bruke hytte, sier Vegard.

Bestill raskt, stabilt bredbånd som virker i Østfold

Dette sier kundene om Monsternetts trådløse bredbånd

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute