!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Vi sitter i 3. etasje!

For den som har besøkt Monsternetts kontorer i Violgata i Halden i det siste har de kommet «midt oppe i en byggeplass». Slik blir det fram til påske.

BILDE: Kjell Arne Johansen fra Caverion (t.h.) og Øivind Brække fra Ringstad eiendom sammen med Heidi Svanberg i 2. etasje i Violgata 3A, som nå pusses opp.

– Vi har vært i gang et par uker nå, og det kommer til å være litt kaotisk trolig frem til påsken, som i år kommer den andre uka i april, forteller Monsternetts Heidi Svanberg.

Monsternetts ansatte jobber i «en midlertidig byggeplass» og har flyttet aktiviteten en etasje opp.

– Vi har til vanlig kontorer og resepsjon i 2. etasje, men i denne byggeperioden har vi flyttet opp en etasje. Vi har forsøkt å henge opp flest mulig lapper rundt omkring, så alle skal se hvor vi er å finne, sier Heidi.

Les mer:

* Hva er god kundeservice for deg?
* Bredbåndet som tar kundene med storm

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternett pusser opp og utvider i Violgata 3 i Halden. Kontorene er flyttet en trapp opp til 3. etasje mens byggingen pågår.

Måtte gjøre endringer

Det er Halden-firmaet Ringstad eiendom som forestår ombyggingen, og når det hele er ferdig vil Monsternett ha fått utvidet og pusset opp sine lokaler.

– Det var nødvendig for oss å få gjort noe nå, sier Heidi.

Etter de fire nyansettelsene rundt årsskiftet 2019/ 2020 er mannskapet oppe i 11 personer.

– Dette er veldig hensiktsmessige lokaler for oss og vi utvider noe virksomhet til 1. etasje. Samlet sett skal arealene vi leier inneholde driftssentralen vår, resepsjon, kontorer, møterom, verksted, lager og til og med et nytt og fint kjøkken, sier hun optimistisk og legger til:

– Dette er starten på et nytt og spennende år der vi forventer utvidelser på flere områder. Foruten de de fire nyansatte kommer det til å skje masse for vår del dette året, noe vi kommer tilbake til for å informere om etter hvert.

Les også:
* Her bestiller du bredbånd fra Monsternett
* Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?

Artikkel fortsetter under bildet


BESTILL SLIK: Ring oss på telefon 69 70 18 00 (8-16 på hverdager) eller ta kontakt via kontaktskjema eller Facebook

Kompetente mennesker på plass

Monsternett har flere tusen kunder i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder innen markedene privat, hytte og bedrift.

– Det var viktig for oss å få på plass to erstattere for Tore og Lasse, som etter mange år i Monsternett skal ut i jobb andre steder, og vi har også sett behov for å ha en person ekstra i kundebehandling og service, samt å få på plass en lærling.

– Nå er det ansatt tre personer, og vi har lærling i anmarsj, så da er det godt for oss som har vært her i noen år og de som nå starter opp, at vi har gode lokaler å være i, sier Heidi.

De nyansatte som er på plass og i gang i jobb er Helene Sortland Myklebust, som jobber deltid i resepsjonen og med kundeservice , samt en montør og en systemadministrator.

– De som er nysgjerrige skal få bli kjent med våre øvrige nye ansatte via bloggen vår i løpet av kort tid, sier Heidi.

Om Monsternett

Monsternett AS er en bredbånds- og IT-leverandør i god vekst. Vi leverer Internettilgang (bredbånd) over radio og fiber til hus, bedrifter og hytter i Østfold, i tillegg til også å levere endel IT-tjenester og IT-løsninger til kunder i inn- og utland.

Monsternett har vært her siden 2003, og blitt bygget stein på stein. I dag er bedriften en trygg arbeidsplass for fornøyde og flinke ansatte, som jobber sammen i et tettvevet, godt arbeidsmiljø der alle tar vare på hverandre.

Arbeidsgiver: Monsternett AS

Adresse: Violgata 3A, 1776 Halden

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute