!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bestill ditt hytteabonnement nå!

Årlig har hytteabonnementet fra Monsternett tatt et større marked i Østfold. Stabilt og trådløst bredbånd slår godt an hos hyttefolket.

– Vi heier på dere i Monsternett , het det fra Henrik, Marius, Håkon og Merethe Fosby (store bildet over), som har hytte på Tyttebærtangen ytterst på Kråkerøy i Fredrikstad der infrastrukturen ikke inviterer til særlig mange bredbåndsløsninger.

Monsternett leverer bredbånd i Halden, Fredrikstad, Hvaler, Sarpsborg og tilstøtende områder, og blant hyttefolk er Monsternett-løsningen svært ofte redningen, så også for Merethe Fosby og familien:

– Vi har droppet TV-boks og streamer nå via Apple-TV. I tillegg ser barna på YouTube, og vi har også «hyttekontor» via Monsternetts bredbånd, forteller Merethe Fosby.

– Enten ville det ha vært bredbånd via mobiltelefonnettet, som jeg vet er ganske kostbart, eller å ikke ha hatt tilgang til Internett. Trodde ingen kunne levere bredbånd til hytta, men så kom jeg over Monsternett på Facebook, og det er en fantastisk god løsning, sier hun.

Hyttefamilien på Tyttebærtangen er blant de svært mange med hytte i Østfold, som underveis har oppdaget Monsternetts trådløse bredbånd .

I takt med at folks bruk av Internett har økt radikalt de siste årene og at Telenor har bygget ned sin kapasitet på telefon- og bredbåndsnettet via ledning, har hyttefolket tatt imot trådløst bredbånd med åpne armer.

– Vi er selvfølgelig glade for at folk setter pris på våre abonnement, enten det gjelder Privat , Hytte eller Bedrift . Hva angår Hytteabonnementet spesielt, har "jungeltelegrafen" jobbet godt for oss.

– "Telegrafen" jobber så godt, at vi hver eneste høst, vinter og vår oppfordrer folk til å bestille hytteabonnement i god tid før sommersesongen ellers blir det kø, og du får kanskje ikke abonnementet ditt mens du tilbringer tiden på hytta. Da blir alternativene ofte kostbare, om en hel familie skal bruke Internett via et 4G-abonnement.

– "Jungeltelegrafen" har gang etter gang ført til stor oppslutning om trådløst bredbånd fra Monsternett i visse områder langs kysten. Når en person i et hytteområde forteller at han eller hun er fornøyd , sprer kunnskapen om vårt bredbånd seg, og det strømmer til nye kunder, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Bestill Hyttebredbånd nå: HER

Flere opplysninger om hytteabonnementet nedenfor.

Mer om Monsternetts hytteabonnement

  • Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.
  • I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS eller Min Side kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.
  • Hytteabonnementet inkluderer montering utført av profesjonell installatør
  • Fri bruk - ingen datakvoter
  • Garantert 100 prosent fornøyd. 30 dagers «fornøydgaranti»
  • Leveringsområder: Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder

Bestill Monsternetts hytteabonnement her .

Artikkelen fortsetter under bildet

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Utvider kapasiteten fortløpende

År om annet har Monsternett hatt en kraftig økning av kunder, og for enkelte år som Covid19-årene 2020 og 2021 der mange ferierer på hytta innenlands, er trykket på Monsternett stort.

– Dermed satser vi enda hardere på oppgraderinger. For inneværende år og fjoråret har vi rigget opp nye sendere og byttet ut senderutstyr mange steder, for å takle økt trykk. På Fredrikstad-kysten har vi for eksempel fått på plass ny sender både på Torgauten fort og Langøya.

– I Halden satte vi tidligere år opp en ny sender i Mørvika , og det er i slike områder langs kysten av Østfold, at det er mange hyttefolk og mange etablerte kunder og potensielle brukere, sier Vegard.

Merethe Fosby forteller at familien på fire savnet et raskt, stabilt og bra bredbånd, og hun opplever at hytteabonnement fra Monsternett er smart.

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig, slik du gjør hjemme. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp".

– Det er et rimelig alternativ for oss, og det har god kapasitet. Vi er her mest om sommeren, men har også muligheten for å åpne abonnementet med SMS utenfor vanlig hyttesesong, så det passer oss fint, sier Merethe.

Les mer:
Tenker du på hyttebredbånd?
Bestill trådløst bredbånd på hytta fra Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute